Kahdeksan vinkkiä yksinhuoltajaäitien treffailuun

Kirjoittanut vihjeitä

yksinhuoltajaäitien

Naisten tapaaminen Ilmanehtoja sivulla on helppoa. Mikä ei ole niin helppoa, on yksinhuoltajaäidin kanssa seurustelu. Opi 8 tarpeellista vinkkiä.

Väestöliiton mukaan 86% yksinhuoltajaperheistä muodostuu äidistä ja lapsesta tai lapsista. Ja koska perinteisen perheyksikön merkitys vähenee vuosi vuodelta, mahdollisuus yksinhuoltajaäidin tapaamiseen kasvaa.

Sen takia, me täällä Ilmanehtoja sivustolla, joka on laajin satunnaisten suhteiden kontaktisivusto Suomessa, halusimme antaa sinulle muutamia neuvoja.

Ota tai jätä, mutta älä ole lukematta tätä.

1. Hyväksy, ettet koskaan tule olemaan numero yksi.

Olet sitoutumassa naiseen, jolla on jo joku, joka on täysin riippuvainen hänestä. Lapsi kasvoi hänen sisällään, hän ruokki, rakasti ja huolehti lapsestaan joka päivä, ennen kuin tapasi sinut.

Kenet luulet hänen valitsevan, jos on pakko? Tämä ei tarkoita, että sinut syrjäytetään kaikessa päätöksenteossa, mutta itsetuntosi pitää olla tarpeeksi voimakas huomion jakamiseen.

Älä koskaan luo tilannetta, jossa sanot “minä tai lapsi”. Jos laitat hänet kyseiseen vastakkainasetteluun, olet vain kaivamassa kuoppaa suhteenne tuhoutumiseksi.

Kaivinkoneella!

2. Ole joustava viimehetken muutoksiin

Flirttailu ja aitojen naisten tapailu on jotain, jota useat miehet haluavat. Jos olet jo seurusteluvaiheessa, ja naisystävälläsi on lapsi, varaudu suunnitelmien muutoksiin.

Olipa kyseessä sitten vauva, kuusivuotias tai teini, tilanteet saattavat muuttua sekunneissa. Päivä puistossa? Ei, vauvalla on kuumetta. Romanttinen illallinen kahdelle? Lapsenvahti on soittanut ja peruuttanut. Viikonloppu mökillä? Teini on juuri saatu kiinni näpistämisestä.

vuoristorataa

Olet itsekin ollut lapsi, joten tiedät mitä se tarkoittaa. Elämä lapsen kanssa on aina yhtä vuoristorataa. Aina ylä- tai alamäkeä ja hyvin harvoin seesteistä menoa.

On parempi jättää suunnitelmat aina avoimiksi. Jos käsittelet hyvin häiriöt ja peruutukset, saat rakkaaltasi lisäpisteitä.

Jos se on mitä haluat tietenkin. Voit aina tavata uusia ihmisiä Ilmanehtoja sivustolla.

Mutta kukaan ei valitse keneen rakastuu.

3. Älä kiirehdi lapsen tapaamisessa

Ehkä tapasit hänet, kun hän oli lapsensa kanssa, tai ehkä tutustuit häneen kontaktisivustolla.

Oli tilanne mikä hyvänsä, treffien saaminen hänen kanssaan ei automaattisesti tarkoita, että sinun tulee tutustua lapseen.

Yksinhuoltajaäidin lapsella ei ole helppoa, asiat saattavat olla monimutkaisia ja hämmentäviä, ja äidin tehtävänä on (normaalien töiden lisäksi) huolehtia lapsen onnellisuudesta.

On psykologisesti haitallista, jos lapsi ensin tutustuu uuteen isähahmoon, joka sitten katoaa ja korvataan seuraavalla ja taas seuraavalla.

Siitä syystä useat äidit pitkittävät miesystävänsä ja lapsensa tapaamista ensimmäistä kertaa.

Hän kyllä kertoo sinulle, kun aika on oikea.

Tilanne muuttuu, kun olette tapailleet vähän aikaa. Hän luultavasti on mielissään, jos sanot, että haluaisit tavata lapsen. Mutta ilman paineita.

Painostaminen näissä tilanteissa on pahinta mitä voit tehdä. Eikä se koskaan toimi.

Ruisrokkiin

4. Tehkää omia juttujanne, mutta ota lapsi aina huomioon

Kuvittele, että menette kumppanisi kanssa Ruisrokkiin viikonlopuksi. Haluat nähdä monia bändejä ja lapsi on hoidossa sukulaisilla.

Nauti täysillä festareista, mutta älä koskaan unohda lasta. Osta tuliaisia, joista hän saattaa pitää, rohkaise naisystävääsi soittamaan lapselle ainakin kerran päivässä ja varaudu palaamaan takaisin kotiin välittömästi, jos jotain tapahtuu.

Toimimalla näin todistat olevasi hyvä tyyppi.

Ja kumppanisi arvostaa sitä todella.

5. Tiedät enemmän Pikku Kakkosesta kuin Kovasta Laista

Jopa aikuisille, television ohjelmatarjonta on liian laajaa, jotta kaikesta voisi olla perillä.

Päivässä on vain 24 tuntia, ja jos sinulla on pieni lapsi, televisionkatselutunnit täyttyvät Pikku Kakkosesta, Muumilaakson tarinoista ja Angry Birdseistä.

Naisystäväsi ei ainoastaan kiellä lastaan katsomasta, mitä New Yorkin laitakaduilla tapahtuu, mutta mikä tahansa yhdeksän jälkeen esitettävä tv-ohjelma saattaa tuntua keskiyölle hänestä.

Leikkihetken, iltapesun, iltapalan ja sänkyyn laittamisen jälkeen keittiön siivous, iltasadun lukeminen, laulaminen ja suihkussa käyminen.. Viimeisin asia hänen mielessään on katsella jotain murhadraamaa televisiosta, vaikka kuinka korkeatasoista.

6. Hänellä saattaa olla ongelmia luottaa, jotan etene hitaasti

On hyvinkin todennäköistä, että yksinhuoltajaäidin rooli ei ollut naisystäväsi suunnitelmissa. Ehkä lapsen isä vain lähti, he erosivat, tai hän saattaa jopa olla leski.

Joka tapauksessa, hän luotti täysin johonkuhun elämänsä tärkeimpänä hetkenä, ja se luottamus rikottiin, vaikka se olisi ollut kohtalo, joka vei hänen miehensä.

Tähän asiaan tulee suhtautua kahdella eri mentaliteetilla. Ensimmäinen on, että sinun pitää olla ystävällinen ja ottaa asiat rauhallisesti. Toinen puoli on, että sinun tulee olla luottamuksen arvoinen.

Ja miten osoittaa olevansa luottamuksen arvoinen? Käyttäydy niin kuin mies. Se on itse asiassa ratkaisu melkein kaikkiin ongelmiin.

isää

7. Ymmärrä, että hän ei välttämättä ole hakemassa uutta isää lapselleen

Monet miehet, tai heidän kaverinsa, sanovat, että yksinhuoltajaäidin tapaileminen on sinkkumiehen tuho.

“Se on vaan ettimässä uutta isää pojalleen et sen ei tartte tehdä niin pitkiä päiviä töissä!”

Tämä oletus on yleensä väärä. Yksinhuoltajaäidit etsivät myös seksiä, kontaktia miesten kanssa ja haluavat tavata uusia ihmisiä Ilmanehtoja sivustolla.

Kyllä, ehkä myöhemmin sinusta tulee hyvä isä hänen lapselleen. Mutta hän ei ole etsimässä sitä juuri nyt.

Tällä vuosikymmenellä on hyvinkin mahdollista, että naisystäväsi ja lapsen isä tulevat hyvin toimeen keskenään, joten hän ei missään tapauksessa tarvitse kakkosisää. Ehkä hän vain haluaa viettää aikaa kanssasi.

Hän saattaa olla jopa kiinnostunut satunnaisesta seksistä. Jostakin, jota hänellä ei ole ollut sen jälkeen, kun hänestä tuli äiti. Ehkä hän juuri sen takia rekisteröityi seksuaalisten kontaktien sivustolle.

Mitä tahansa se onkin, älä kiirehdi tuomitsemaan. Miehet usein tekevät virheitä arvostellessaan sinkkunaisia.

8. Ymmärrä, että hän on nainen ja seksuaalinen ihminen kuten me kaikki

Useat miehet kuvittelevat, että yksinhuoltajaäidit tippuvat kahteen eri kategoriaan: joko hyvin seksuaalisiin tai sitten selibaatissa eläviin. Mutta naiset eivät ole joko neitsyitä tai huoria, suurin osa sijoittuu skaalan eri puolille eri päivinä.

Miehet näkevät yksinhuoltajaäidit henkilöinä, jotka kaipaavat ainoastaan hellyyttä, ja seksin tullessa kyseeseen, perinteistä ja kornia yhdyntää. Vaikka saattaa olla naisia, johon kyseinen stereotypia osuu, ajatus, että kaikki yksinhuoltajaäidit olisivat samanlaisia, on erehdys.

Yksinhuoltajaäidit ovat seksuaalisia henkilöitä siinä kuin kaikki naiset ja miehet. He saattavat pitää rajummasta menosta, ja toteuttaa pornoelokuvista saamiaan fantasioitaan. Asioita, joita ei yleensä yhdistetä äitiyteen.

Älä sekoita äitiyttä seksuaaliseen halukkuuteen. Lisäksi, hänellä ei ehkä ole ollut useita seksisuhteita viime vuosina, joten hän saattaa olla innokas ja halukas verestämään nuoruusvuosien muistoja.

Ehkä ainoa asia, jonka hän haluaa sinulta on yksinkertainen pano. Onhan hän kenties löytänyt sinut sivustolta, josta haetaan seksiä yhdeksi yöksi.

Vaikka on totta, että sivustoltamme on saanut alkunsa usea pitkä parisuhde, useimmat kontaktit ovat satunnaisia seuralaisia.

Ole huomaavainen ja kuuntele, kaikki menee kyllä hyvin!

Äiti-ihmisen-treffailu

Äiti-ihmisen treffailu saattaa olla monimutkaisempaa ja vaativampaa kuin toisen kaltaiset suhteet, mutta se saattaa olla myös palkitsevampaa ja sillä on potentiaalia johonkin ihmeelliseen. Siihen tulee vain suhtautua hieman eri tavalla.

Olemme varmoja, että usealle lukijallemme, jotka ovat 30 ja 40 vuoden kieppeillä, ajatus yksinhuoltajaäidin tapailusta voi olla houkuttelevampi kuin kaiken aloittaminen alusta, raskauden läpikäyminen, vaipparalli, itkut ja unettomat yöt.

Älä oleta mitään, ota rauhallisesti ja tasaisesti.

Ja jos asiat eivät mene suunnitellusti, ja yksinhuoltajaäidin kanssa seurustelu ei olekaan sinun juttusi, älä huolehdi, voit aina etsiä erilaista seuraa Ilmanehtoja sivustolta.

Tule ja liity Suomen laajimpaa vapaamielisten ihmisten yhteisöön ilmaiseksi!

Jakaminen on välittämistä!