Neljä tärkeää neuvoa nettiflirttailuun

Kirjoittanut vihjeitä

nettiflirttailuun

Netissä flirttailu eroaa perinteisestä flirttailusta, mutta ei niin paljon kuin saattaisi luulla. Sinun tulee vain ottaa huomioon muutamia neuvoja.

Jos haluat menestyä, jatka lukemista.

1. Sinun tulee erottua muista.

Yksi nettiflirttailun perustavanlaatuisista eroista ihmisten tapaamiseen muualla on määrä: yökerhossa pystyt juttelemaan kahdelle tai kolmelle naiselle (vaikuttamatta epätoivoiselta), ,mutta netissä saatat saada satoja viestejä tunnissa. Samaan aikaan internettiä käyttävien ihmisten määrä on lukematon, ja sillä on omat hyvät ja huonot puolensa.

  • Huono puoli: Sinulla on (kuulemma) paljon enemmän kilpailijoita. Ja osa näistä kilpailijoista on luultavasti paljon paremman näköisiä kuin sinä, paremmassa kunnossa ja heillä on mielenkiintoisempaa tekemistä päivittäin. Se ei tarkoita, ettetkö olisi paras omana itsenäsi, vaan että joku on aina paremman näköinen, laihempi tai älykkäämpi. Sen takia saatat ajatella, että kaiken tämän keskellä nettiflirttailu on haasteellisempaa.
  • Hyvä puoli: Jos mainitsimme kilpailun, siihen on hyvä syy. Useimmat naiset ja miehet netissä toimivat samalla tavalla. He eivät kuluta aikaa profiilin perustamiseen, eivätkä uhraa energiaa tai ideoita siihen. He laittavat profiiliinsa ensimmäisen asian, joka tulee mieleen. Juuri siitä syystä, vaikka netissä on paljon ihmisiä erilaisilla profiileilla, kilpailemme itse asiassa vain yhden tyyppisten profiilien kanssa. 

Haluamme erottua tylsistä profiileista, jotka ovat täynnä latteuksia eivätkä innosta ketään.

Sen takia profiiliin panostaminen on tärkeää, ja sen tekeminen erilaiseksi ja uniikiksi ja höystäminen omaperäisellä ja tunteikkaalla kuvauksella ja hyvillä kuvilla (me kaikki olemme nähneet kuvia ihmisistä, jotka ovat joko puolinukuksissa tai vaikuttavat kiukkuisilta) on kilpailuvalttimme.

rehellinen

2. Ole rehellinen mutta älä moralisoi

Suositun kontaktisivuston tutkimuksessa selvitettiin, mitkä ovat nettiflirttailussa toistuvia valheita:

  • Pituus: tutkimus todisti, että ihmiset ovat 5 cm lyhyempiä kuin mitä he ilmoittavat profiilissaan.
  • Taloudellinen tilanne: useimmat ihmiset uskottelevat tulevansa paremmin toimeen taloudellisesti kuin he todellisuudessa tekevät.
  • Vanhat kuvat: useat ihmiset laittavat profiiliinsa vanhoja kuvia.

Valheella on lyhyet jäljet, varsinkin internetissä. Tässä esimerkki tosimaailmasta.

Miehellä oli kaksi tytärtä, mutta hän ei kertonut niistä, koska hänen mielestään se haittasi flirttailua. Ensimmäiset treffit menivät hyvin, mutta niiden lopussa hänen oli pakko kertoa tilanteestaan ja myöntää valehdelleensa. Luonnollisesti seuraavia treffejä ei koskaan sovittu.

Ei sen takia, että hänellä oli lapsia, vaan sen takia, että hän valehteli asiasta. Ihminen, joka valehtelee saadakseen treffit valehtelee muistakin asioista.

Laintaksemme Thoreauta: “Ennen rakkautta, rahaa, uskoa, mainetta ja oikeutta, anna minulle totuus.”

Netissä flirttailu on vain erilainen tapa tutustua ihmisiin, joten jos me valehtelemme asioista, jotka paljastuvat suhteellisen nopeasti, annamme toiselle osapuolelle syyn menettää luottamus jo heti alkumetreillä.

Rehellisyys on avainasemassa, ja yksi kommunikoinnin viehättävimmistä elementeistä. Jos toinen huomaa, että olet rehellinen, hän antaa lisäarvoa viesteillesi.

Ja moralisointiin viitaten, jokainen ihminen on oma herransa, kenelläkää ei ole velvoitetta olla tilivelvollinen toiselle.

On aika tehdä yksi asia selväksi.

Jos henkilö, kenestä pidät, on naimisissa, sinun ei tarvitse välittää siitä. Loppujen lopuksi, se oli hän, joka kirjautui kontaktisivustolle, eikö niin?

Pidä järki päässä ja muista tilanteen hyvät ja huonot puolet, äläkä koskaan oleta saavuttavasi normaalia suhdetta tässä tilanteessa, se ei ole mahdollista.

tunteellinen

3. Ole tunteellinen mutta tahdikas.

Kun puhutaan flirttailusta, on tärkeää herättää tunteita toisessa osapuolessa, ja nettiflirttailussa toimii ihan sama sääntö.

Miehet saattavat vaikuttaa koviksilta, mutta heilläkin on tunteet.

Tunteita herättävät ihmiset ovat puoleensavetäviä. Kukaan ei halua flirttailla ihmisen kanssa, joka ei herätä mitään mielenkiintoa.

Sen takia on tärkeä muistaa, minkä tyyppinen kommunikointi on mielenkiintoista.

Ja mikä on tunteisiin vetoavaa kommunikaatiota?

Tunteellisuus. Puhutaan tunteista, erehdyksistä, menestymisen hetkistä, intohimoista, kiinnostuksen kohteista.

Henkilö, joka on emotionaalisesti avoin ja joka luottaa siihen, että hänen viestinsä löytävät oikean yleisön, päätyy yhteen keskustelukumppaninsa kanssa hyvin lyhyessä ajassa.

Mutta älä ole liian raskasmielinen. Kysymys ei ole murheiden kaatamisesta toisen niskaan. Se on väsyttävää. Kukaan ei pidä ihmisestä, joka kertoo ainoastaan ongelmistaan ja traumoistaan.

Voit puhua melkein mistä tahansa tunteisiin vetoavasti.

Esimerkki:

  • Ostin toissapäivänä itselleni uuden olohuoneen pöydän, jossa on nouseva keskiosa. Nyt voin syödä illallista ja katsoa telkkaria samaan aikaan.
  • Oikeesti? Ne on kyllä tosi käytännöllisiä. Muistuttaa mua mun ensirakkauden kodista, sen isä oli sellainen nikkaroija ja niillä oli samanlainen systeemi silloin aikoinaan. Ah, nuoruus..
vainoharhaiseksi

4. Tiedosta turvallisuus, mutta älä ala vainoharhaiseksi.

 Nettiflirttailu on ihan sama kuin flirttailisi salilla tai yökerhossa. Menisitkö tuntemattoman kotiin sen jälkeen, kun olette puhuneet viis minuuttia? Samat säännöt pätevät internetissä.

Miehille tilanne on usein helpompi, he ovat se voimakkaampi sukupuoli. Mutta silti oudon ihmisen asuntoon menemisessä on aina omat riskinsä.

Liika varovaisuuskin on pahasta. Äärimmäisen harvoin nettifilirttailussa tapahtuu mitään sen vakavampaa kuin normaalissakaan elämässä.

Ja tiettyjen yksinkertaisten varotoimien huomioiminen ei maksa mitään.

  • Kerro jollekin, keneen luotat, suunnitelmistasi.
  • Ensimmäiset treffit tulisi olla julkisella paikalla.
  • Älä anna puhelinnumeroasi tai sähköpostiosoitettasi ensimmäisessä viestissä.
  • Älä anna kotiosoitettasi ennen kuin muutamien treffien jälkeen.

Kuten huomaat, useimmat neuvot ovat itsestäänselviä. Joten tiedä miten rakentaa hyvä profiili, ole rehellinen ja tunteellinen, muista turvallisuus ja nauti flirttailusta!

Jakaminen on välittämistä!