Kuusi Tapaa Parantaa Seksuaalista Suorituskykyä

Kirjoittanut vihjeitä

Jos viimeisimmät treffisi tai villit yöt seksin parissa eivät ole menneet aivan kuten haluaisit, sinulle luultavasti kelpaisi muutama neuvo.

Olipa sinulla sitten kumppani tai olet etsimässä uutta tai satunnaista suhdetta Ilmanehtoja sivustolta, me kaikki joskus huolehdimme omasta seksuaalisesta suorituksestamme.

Läpi elämän kaikilla on tilanteita, joita ei voi hallita, kuten työstressi, ikä, kausittaiset vaihtelut tai elämäntilanteet yleensä.

On totta, että emme pysty vaikuttamaan näihin tilanteisiin, mutta on paljon muuta, jota voimme hallita.

Tänään yritämme tarjota neuvoja, kuinka parantaa seksuaalista suorituskykyäsi. Kumppanisi tai mahdolliset valloituksesi tulevat kiittämään sinua vaivannäöstäsi. Neuvot auttavat sinua myös parantamaan itseluottamustasi, jota varsinkin naiset arvostavat.

Liiku säännöllisesti

Luonnollisesti urheilu kuuluu tähän listaan. Hyödyt ovat lukemattomia: urheilu parantaa verenkiertoa, saa meidät tuntemaan itsemme energisemmiksi, lievittää stressiä.. Mutta noista emme puhu tässä artikkelissa.

Kun urheilemme, mielessä on aina tähtäin. Kukaan ei harrasta samaa lajia painon pudottamiseen kuin lihasten kasvattamiseen. Urheilu, joka tähtää seksuaalisen suorituksen parantamiseen toimii samalla periaatteella.

Meidän tulisi keskittyä lajeihin jotka:

  • Parantavat hengitystämme. Oikein hengittäminen on tärkeää seksissä, se auttaa rentoutumaan, parantaa lihasten hallintaa ja on hyödyllistä verenkierrolle.
  • Vahvistavat lantion seutua. Vatsalihakset ja lantionseudun lihakset ovat tärkeässä roolissa, kun harrastamme seksiä. Niiden vahvistaminen saattaa auttaa lykkäämään siemensyöksyä miehillä ja lisäämään nautintoa naisilla.

Yksi parhaimmista lajeista näiden saavuttamiseksi on jooga.

Se vahvistaa lantion aluetta venyttävillä liikkeillä ja myös opettaa meitä hengittämään oikein. Joogassa loukkaantumisen mahdollisuus on pieni, voimme harrastaa sitä kotona ja se on helppoa aloittelijallekin.

Joogalla on muitakin hyötyjä, kuten kropan parantunut notkeus, joka voi auttaa meitä keksimään ja kokeilemaan asentoja, joista aikaisemmin vain uneksimme.

Jos et pidä joogasta, harrasta jotain muuta aerobista lajia, joka saa sinut liikkeelle. Urheilu parantaa verenkiertoa, ja tämä on tärkeää varsinkin miehille. Lisäksi urheilu lisää intohimoa tehden siitä ihanteellisen pareille, jotka haluavat parantaa seksielämäänsä.

Lepää

Levon puute on useiden epäonnistuneiden treffien syynä. Kroppamme vaatii palautumista ollakseen parhaimmillaan, varsinkin jos olemme ryhtymässä vaativaan suoritukseen kuten seksiin.

Levon puute voi aiheuttaa ongelmia verenpaineen kanssa, aikaansaa kroonista väsymystä, stressiä ja mielialan vaihteluja. Mikään edellä mainituista ei paranna suorityskykyä, joten meidän ei koskaan tulisi ylenkatsoa levon tarvetta:

  • Koeta mennä nukkumaan aina samaan aikaan. Se saattaa olla haastavaa hektisessä elämässä, mutta tasainen unirytmi auttaa meitä säännöllisyydellään, ja se myös auttaa meitä suoriutumaan päivästä paremmin.
  • Hylkää pahat tavat. Tupakoiminen, alkoholin tai kahvin juominen ja hyvin suolaisten tai makeiden ruokien syöminen vaikuttaa negatiivisesti nukkumiseen, joko heikentäen unen laatua tai nukahtamista.

Ymmärrämme, että näistä tavoista luopuminen on haastavaa, mutta voit vähentää niitä vähitellen, kroppasi ja seksikumppanisi kiittävät sinua kyllä.

Lepo on äärimmäisen tärkeää nopearytmisessä elämässämme, varsinkin silloin kun suunnittelemme treffejä Ilmanehtoja sivuston jäsenien kanssa. Älä koskaan aliarvioi palautumisen merkitystä.

Niin hauskaa kuin satunnainen seksi onkin, se ei korvaa kahdeksan tunnin yöunia. On oleellista löytää aikaa molemmille, muuten vaarana on molempien menettäminen stressin, väsymyksen ja kiukkuisuuden takia.

Ruoki intohimoasi

Oikein syöminen on yksi terveyden peruspykälistä, ja sen vaikutukset seksuaaliseen suoritukseen ovat kiistattomat.

Olet mitä syöt on lattea mutta tosi sanonta, joten kun olet tapaamassa ihmistä, jonka kanssa olet ajatellut harrastaa seksiä, muista ettet syö liikaa ennen aktia.

Kukaan ei halua urheilla täydellä vatsalla.

Kun puhumme oikein syömisestä, emme tarkoita vain himokkuutta lisääviä ruokia ja niiden etuja lyhyellä aikavälillä.

Puhumme myös ruokavaliosta, joka auttaa meitä alentamaan kolestrolia, parantamaan sydämen toimintaa, tasapainottamaan hormooneja, ja jopa kohottamaan libidoa. Pääperiaatteet ovat:

  • Vähennä rasvojen määrää ruokavaliossasi. Se on itsestäänselvyys, mutta siitä muistuttaminen ei haittaa. Me emme tarkoita rasvojen hylkäämistä kokonaan, koska oikeissa määrissä ne ovat tarpeellisia, mutta useat ihmiset nauttivat niitä liikaa.

On hyödyllistä vähentää niiden käyttöä tai korvata niitä ruuilla, joissa on luonnostaan rasvaa, kuten avokadoilla.

  • Lisää E-vitamiinin kulutusta. Sitä löytyy vehnänalkioista, punaisesta kaalista, kokojyvätuotteista, oliiviöljystä ja monista muista ruoka-aineista. Sen nauttiminen lisää verenkiertoa, vähentää tai estää peniksen vinoutumista aiheuttavia kudosmuutoksia ja parantaa libidoa.

Olemme mitä syömme, joten jos haluamme elää aktiivista seksuaalista elämää täysissä sielun ja ruumiin voimissa, meidän tulee pitää huolta ruokavaliostamme.

Muutokset ruokavalioon maksavat aina, mutta etuna on olon parantuminen ja seksuaalisen halun kasvu. Sen pitäisi motivoida syömään terveellisemmin, vaikka aina se ei olisikaan niin maukasta.

Suklaan kohtuullinen nauttiminen kasvattaa endorfiinitasoja, jotka taas puolestaan auttavat alentamaan stressiä, joka on seksuaalisen suorituskyvyn ykkösvihollinen.

Ota huomioon toinen osapuoli

Kun olemme huolehtineet itsestämme, on aika katsoa muita tekijöitä, jotka vaikuttavat negatiivisesti seksielämäämme.

Yksi ensimmäisistä asioista, joista meidän tulee pitää huolta on kommunikaatio. Oletpa sitten parisuhteessa, etsimässä seksisuhdetta tai hakemassa yhden illan hoitoa, puhuminen on perusta kaikelle. Elekielestä voi saada joitakin asioita selville, mutta mikään ei voita oikeiden kysymysten esittämistä.

  • Keskustelu auttaa meitä rentoutumaan. On normaalia olla vähän jännittynyt, kun menee treffeille. Juttele hieman, naura, kerro jotain itsestäsi ja opi tuntemaan toinen osapuoli. Nämä ovat vaiheita, jotta tuntisimme olomme rennommiksi, asiat sujuvat paremmin ja sillä on positiivinen vaikutus myös seksiin.
  • Juttelu on piristävää. On todistettu, että sanat kiihottavat: kuiskaus korvaan, kehuminen, tai vain toisen äänen kuuleminen saattaa olla seksuaalisesti viettelevää, ja se saattaa johtaa parhaimpaan seksikokemukseesi koskaan. Se on ilmaista kokeilla ja lopputulos saattaa yllättää sinut.

LIITY ILMANEHTOJA SIVUSTOLLE

Mitä enemmän me tiedämme, sitä parempia rakastajia me olemme. Francis Bacon sanoi aikoinaan, että “Tieto on valtaa”, ja tässä tapauksessa se on viettelyksen valtaa.

Kun suunnittelet treffejä, ja haluat niiden päättyvän seksiin, on paljon helpompaa onnistua, jos mietit illan heidän mieltymystensä mukaan, ja paras keino tähän on kysyä niitä.

Kysy häneltä minkälaisesta ruuasta hän pitää, ja yllätä hänet ihanalla illallisella kauniissa ravintolassa. Muista jättää kotisi puhtaaksi ja siistiksi mahdollisia jatkoja varten.

Älä kiirehdi

Nopeus ei aina ole valttia, ja varsinkin seksissä se saattaa johtaa vain pettymyksiin. Siitä syystä on hyvä painottaa kiireettömyyttä.

Seksi on nautinto, ja se alkaa katseitten vaihdolla, suudelmilla, hyväilyillä ja päätyy lopulta itse aktiin.

  • Nauti kokemuksesta, älä kiirehdi. Anna itsellesi lupa olla hellä ja spontaani. Suutele pitkään ja viivyttele ja kiusaa. Anna käsiesi vaeltaa vaatteiden päällä ja alla. Salli intohimon kasvaa ja vaivannäkösi palkitaan lopussa.
  • Anna ja vastaanota. Et harrasta esileikkiä vaan sen tarpeellisuuden takia, vaan siksi, että se on osa seksiä. Nauti ja saa toinen kiemurtelemaan nautinnosta ja himosta. Kerro heille, mitä haluat itsellesi tehtävän, ja toteuta heidän toiveensa.

Vaikka tilanne ei etenisi hyväilyjä pidemmälle, nauti niistä ja huolehdi, että kumppanisi nauttii myös. Aina leikkien tarkoituksena ei ole päästä maaliin asti, seksi voidaan tulkita hyvin monella eri tavalla, eikä siihen aina kuulu yhdyntä.

“Ja missä voin laittaa nämä vinkit käytäntöön?”, kysyt jutun luettuasi. Aina seksikumppanin löytäminen ei ole helppoa, me emme voi kaikki olla auervaaroja. Yksi keino on liittyä sivustolle, jossa voit ilmaiseksi etsiä samanhenkisiä ihmisiä.

Ilmanehtoja sivusto on juuri oikea tätä tarkoitusta varten.

Kokeile ilmaiseksi, se on helpoin tapa selvittää, josko tulevaisuuden kumppani etsii jo sinua.

Jakaminen on välittämistä!