9 vinkkiä menestyksekkääseen yökerhoflirttailuun

Kirjoittanut vihjeitä

dj Pragmática

DJ ja kansainvälinen malli Pragmática paljastaa salaisuudet, kuinka tavata ihmisiä kun menemme ulos juhlimaan. Ota selville, kuinka iskeä naisia ja flirttailla yökerhossa.

Ainoastaan 21 vuotias viehättävä DJ häikäisee meidät fyysisellä olemuksellaan ensi silmäyksellä, ei ihme että hänestä on tullut flirttailun ekspertti.

flirttailun ekspertti

Jokaisen kerran kun hän esiintyy, miehet tappelevat hänen huomiostaan, mutta joka kerta ei voittajaa löydy. Tämä nuori DJ paljastaa nyt ne salaisuudet, joilla naisia huiputetaan (tai sitten ei).

Pragmática on syntyjään Moskovasta, mutta on kiertänyt Eurooppaa juhlista toiseen ja loppua ei ole näkyvissä.

Hänen intohimonsa esiintyä on enemmän kuin selvää, kun tarkastelemme häntä itse teossa.

Ilmassa on jännitystä (sanan kaikissa merkityksissä) ja lisäksi on selvää, että kun astumme deittailun maailmaan, ei ole olemassa ketään parempaa henkilöä antamaan neuvoja lukijoillemme.

Emme halua menettää tätä mahdollisuutta tutustua tähän upeaan naiseen, jotta opimme, mitkä ovat parhaat kikat flirttailla naisten kanssa.

projekteja

1.Hei DJ Pragmática! Mitä voit kertoa meille itsestäsi? Onko sinulla uusia projekteja tiedossa?

Moikka. Olen 21 vuotias ja rakastan musiikkia. Ja matkustelua, ja työni takia pystyn matkustamaan paljon.

Viimeisin matkani suuntautui Genovaan, jossa olin mukana useammassa tapahtumassa, jokainen toistaan upeampi.

Tässä kuussa minulla on aikataulussa useampi reissu Thaimaaseen kansainvälisille festivaaleille ja sitten Malediiveille, jossa kuvataan ottoja seuraavaan videooni.

Pidän luultavasti eniten siitä, kun tapaan ja tutustun uusiin ihmisiin. Ihmisten tapaaminen ja vapautuneena hengaileminen on minusta parasta, ja tietenkin oikean musiikin tahdittamana.

Minulle musiikki on elämänlähde, se tahdittaa jokaista tilannetta. Jokaiselle hetkelle on olemassa oma melodiansa.

Tarkoitan siis, että jos pystyt löytämään oikean musiikin oikeaan tilanteeseen, sinulla on lahja. Yritän tehdä niin kaikilla keikoillani ja elämässä muutenkin.

2. Kokemukseesi perustuen, mitä neuvoja tai vinkkejä voit antaa miehille, jotka haluavat flirttailla tyttöjen kanssa yökerhossa?

Minun neuvoni on, että luota itseesi ja omaa päättäväisyyttä, koska ilman niitä onnistumisprosentti ei ole hyvä.

Luulen, että tärkein asia on uskoa itseensä, ja sama pätee naisiinkin!

On tärkeää muistaa, että vaikka yksi ihminen torjuisi sinut, sillä ei ole mitään väliä. Kahden minuutin sisään pystyt löytämään toisen henkilön, josta olet kenties vielä enemmän kiinnostunut.

Vähän aikaa sitten tapasin treffisivustolla miehen, joka oli todella puoleensavetävä ja kenen kanssa aloin juttelemaan. Ensin olin hieman kiukkuinen, koska hän vaikutti jopa ylimieliseltä, mutta hän oli silti todella mielenkiintoinen.

toimineet

3. Voidaanko olettaa, että nämä neuvot ovat toimineet itsellesi?

En halua paljastaa liikaa yksityiskohtia joten sanotaan vain että kyllä.

Meillä oli mahdollisuus tapailla ympäri Eurooppaa molempien töiden takia ja saimme aikaiseksi aika intiimiä “musiikkia”. Mutta minulla on aviomieheni ja hänellä taas oli hänen vaimonsa tahollaan, joten oli selvää, ettei siitä tulisi mitään vakavaa.

4. Oletko koskaan ollut Ibitzalla?

En ole mutta todella haluaisin mennä. Itse asiassa minut on buukattu sinnepäin esiintymään tänä kesänä muutamalle kuuluisalle klubille.

Ibitzalle meno on kuin astuminen elektronisen musiikin temppeliin, tai siis ainakin minulle ammatti-DJ:nä.

Haluan todella tavata muita kansainvälisiä kollegoita kuten David Guettan tai Martin Garrixin. He aloittivat tyhjästä kuten minä, ja ovat vähitellen kasvattaneet mainettaan siihen mittakaavaan, johon yritän itsekin tähdätä.

On huima mahdollisuus saada omaa musiikkia julkaistuksi ja yritän parhaani stagella ja sen ulkopuolella tehdäkseni parhaimpani miellyttääkseni kaikkia.

etsiä naisia

5. Mitä neuvoja tai vinkkejä antaisit miehille, jotka yrittävät etsiä naisia paikoissa kuten Ibitza?

Näissä paratiisipaikoissa, kuten Mykonos tai St. Tropez, on tarpeellista nauttia hetkestä ja rentoutua ja antaa tarjottujen nautintojen viedä mennessään.

Pidä huolta itsestäsi ja maailma pitää huolen sinusta.

Tämä on hyvin tärkeää, koska mitä enemmän sinulla on itseluottamusta ja mitä itsevarmemmalta vaikutat, sitä luokseenvetävämpi olet ulkomailla.

6. Oletko seurustelusuhteessa nyt?

No totuushan on, että olen naimisissa. Ja kyllä, tiedän, 21 vuotias ja jo aviossa.

Tapasin aviomieheni kun olin esiintymässä. Hän oli yksi ääniteknikoista yhdessä niistä paikoista, jotka nostivat minut maineeseen.

Enemmän kuin romanttinen rakkaustarina, meidän juttumme on ollut hyvin intensiivinen, mutta jos joku asia on korostunut suhteessamme se on se, kuinka hyvin ymmärrämme toisiamme.

avoin suhde

7. Onko se avoin suhde?

No se on kai se normaalisti käytetty sanonta, mutta me emme pidä lokeroinnista. Kun olemme yhdessä olemme keskenämme, mutta me molemmat ymmärrämme, että kun olemme erossa töiden takia, meillä molemmilla on tarpeemme.

Olemme molemmat aika vapaamielisiä siinä suhteessa ja haluamme tavata uusia ihmisiä, mutta olemme myös hyvin selviä tulevaisuuden suhteen ja haluamme olla yhdessä aina.

8. Aikaisemmin puhuit musiikista ja kuinka valita oikea kappale oikeaan tilanteeseen. Kuinka voit tietää, että olet valinnut oikean biisin?

On helppoa tunnistaa, jos kappalevalinta on oikea, koska tunnen sen kropassani. Hiukset nousevat pystyyn ja se tuntuu koko vartalossa.

Tunne on ainutlaatuinen eikä sitä voi toistaa, ja siitä hetkestä lähtien se tietty kappale muistuttaa sinua juuri siitä hetkestä. Vai onko nyt liian sekavaa?

yleisösi

9. Ihan selvää, saat yleisösi kananlihalle. Kiitos todella paljon, että saimme haastatella sinua Suomen suosituinpaan seksiblogiin. Toivottavasti olet yhtä onnellinen tästä tilaisuudesta kuin me olemme.

Kiitos itsellenne, on ollut ilo ja kunnia tavata ja jutella, tämä on ollut päivän kohokohta.

Toivotan lukijoillenne monia onnistuneita uusia ihmissuhteita ja iloisia fiiliksiä!

Jos aiot liittyä Ibizan flirttailumaailmaan, aivan kuten lemppari DJ:mme, sinun pitää olla valmistautunut.

Joka vuosi tämä Välimeren saari on täynnä ihmisiä joka puolelta maailmaa ja he edustavat useita eri kulttuureja. Me kaikki tunnemme jonkun, joka on käynyt siellä ja kertoo tarinoita, kuinka Italia on tyhjä bilettäjistä, koska he kaikki ovat Ibizalla.

Italialaisten lisäksi sieltä löytyy suuri määrä ranskalaisia ja englantilaisia naisia, jotka etsivät satunnaisia suhteita tai syrjähyppyä.

Ibizalla kaikilla on hauskaa. Ja kun kaikilla on hauskaa, on vain ajan kysymys, milloin alamme flirttailemaan.

Kenties yksi tärkeimmistä asioista on valita itselle sopiva vaihtoehto. Jos et itse nauti paikasta, et myöskään pysty flirttailemaan kenenkään kanssa.

IBIZA

Ibizan saari tarjoaa useita eri vaihtoehtoja, joista valita, missä haluaa pitää hauskaa ja tavata ihmisiä.

Ongelmia saattaa syntyä, jos uutena vierailijana saarelle et ole oikein selvillä eri paikoista.

Ilmanehtoja sivuston blogissa me haluamme sinun olevan valmistautunut ja tietoinen paikoista, joissa useimmat saarella vierailevat käyvät.

Sen takia olemme laatineet listan parhaista Ibizan klubeista.

Ushuaïa, luksusta harvoille ja valituille

Töitä klubin tulevaisuuden eteen on tehty aina sen avaamisestaan vuonna 2011 palkkaamalla kansainvälisesti parhaimpia DJ:tä.

Se on takuuvarma paikka tavata ihmisiä, mutta on selvää, että ostovoima tässä paikassa on suhteellisen korkea ja sinusta huomataan heti, jollet pysty ostamaan drinkkejä, joiden lähtöhinta on 16 euroa.

Ushuaïa on kuuluisa siitä, että siellä on saaren parhaimmat showt ja mielettömin uima-allas.

Sisäänpääsy on yleensä 40 ja 60 euron välillä.

Ushuaïa, luksusta harvoille ja valituille
Kuva poistetaan https://www.ushuaiaibiza.com/

Amnesia, saaren symboli

Amnesia on kenties saaren tunnetuin klubi ja yksi niistä paikoista, joita et voi ohittaa, jos menet sinne.

Se on kuuluisa 2 isosta tanssilattiastaan, joista toinen on terassilla. Amnesiaan kuuluu kaksi eri tilaa, jotka pystyvät vastaamaan vaativimpaankin musiikkimakuun. Jos toisen tilan musiikki ei miellytä, voit helposti siirtyä toiseen.

Sisäänpääsy on yleensä 40 ja 60 euron välillä.

amnesia
Kuva poistetaan https://www.amnesia.es/

Pacha, alkuperäinen ja ainutlaatuinen

Pacha on luultavasti Ibizan ikonisin disko.

Sen menestys on kieltämättä sidoksissa saaren viime vuosina saavuttamaan suosioon.

Pacha perustettiin vuonna 1973 ja on jatkanut kasvuaan aina siitä asti. Se voi ylpeillä lukemattomalla määrällä toinen toistaan parempia DJ:tä, ja sen lisäksi se on erittäin suosittu julkkisten ja jalkapalloilijoiden keskuudessa.

Sisäänpääsymaksu on yleensä noin 40 euroa, poikkeuksena “F*** me I’m famous” juhlat, jotka korottavat maksun aina 80 euroon.

Privilege, maailman suurin disko

Privilege on maailman suurin disko, ja et usko kuinka iso se on, ennen kuin näet sen paikan päällä.

Paikan valtavuus häikäisee jokaisen, joka astelee ovista sisään.

Unohda kaikki, mitä luulet tietäväsi juhlimisesta yökerhossa ja eksy iloisesti tutkimalla Privilegen eri tasoja.

Diskolla on kunnia olla 80-luvun yksi kuuluisimmista bilepaikoista saarella, ja siellä järjestettiin legendaarisia Manumission juhlia. Nykyään se jatkaa Ibizan yhtenä kärkidiskona.

Klubin sisäänpääsymaksu pyörii 40 euron kieppeillä.

the zoo
Kuva poistetaan http://benimussapark.com/

The Zoo, Benimussa Park

Toiselta nimeltään The Zoo Project diskon nimi viittaa siellä järjestettävien juhlien ylellisyyteen.

Se on kenties saaren korkeatasoisin paikka kuunnella tasokasta house musiikkia ja nauttia pikkutuhmasta ilmapiiristä.

Siellä voit päästää sisäisen eläimesi valloilleen ja antaa tunteen viedä.

Sisäänpääsy The Zoo Projectiin on yleensä 30 ja 40 euron tietämillä.

Bora-Bora, rantabaari, ranta ja yökerho samassa paketissa

Bora-Bora ei ole “oikea” yökerho, sen sisäänkäynnissä lukee “Baari-Ravintola”.

Siitä huolimatta se on ansainnut paikkansa saaren kuuluisien bilepaikkojen rinnalla, varmaan osaksi siitä syystä, että se sijaitsee Bossan rannan tuntumassa.

Se on paikallinen kokoontumispaikka, joka levittäytyy rannalle ja jossa juhlista ei tunnu tulevan loppua.

Bora-Boran juomien hinnat ovat myös kohtuullisempia kuin joidenkin edeltä mainittujen paikkojen, joten voit rauhassa tutustua paikan kansainvälisiin juhlijoihin ilman, että pelkäät luottokortin rajojen paukkuvan.

Ranta on aina täynnä miehiä ja naisia, jotka haluavat flirttailla ja pitää hauskaa. Samanaikaisesti voit ihailla rannan yli kulkevaa lentoputkea, joka tuo saarelle lisää iloisia ihmisiä.

Nyt sinulla ei ole tekosyitä olla menemättä Ibizalle ja olla tutustumatta ihmisiin.

Ehkä tämän vuoden kuuluisat aloitusjuhlat “Opening Party” on jo vietetty, mutta voit valmistautua ensi vuoden juhliin huolella, ja etsiä matkallesi kumppania Ilmanehtoja sivustolta.

Jakaminen on välittämistä!