Kuinka valloittaa työkaveri

Kirjoittanut vihjeitä

Kuinka valloittaa työkaveri

Töissä flirttaileminen on vähän kuin munkin syöminen: me tiedämme, että se ei ole meille hyväksi, mutta emme voi vastustaa kiusausta silloin tällöin.

Rehellisesti, me vietämme paljon aikaa töissä. Tapaamme aina samoja ihmisiä ja on luonnollista kehittää mielenkiintoa sellaista henkilöä kohtaan, jota näkee lähes joka päivä.

Vai eikö? Se vähän riippuu. Joskus tuloksena ei ole kuin ärtymystä.

Töissä flirttailu ei ole samanlaista kuin internetissä tai jossain muualla. Ensinnäkin, se riippuu paljon työn laadusta.

On ihan eri asia flirttailla kollegoiden kuin yritysasiakkaiden kanssa. Ja flirttailu teollisessa tuotantolaitoksessa on todellakin erilaista kuin yrittää samaa toimisto-olosuhteissa. Hyvin erilaista.

  • Asiakkaiden kanssa flirttailu. Sinun pitää olla varovainen, jos flirttailet asiakkaiden kanssa. He ovat yrityksen tulonlähde, ja sinun pitää pitää huolta sekä omasta, että yrityksen imagosta.
  • Kollegoiden kanssa flirttailu. Sinun pitää olla varovainen, jos flirttailet kollegoiden kanssa. Näethän heitä normaalisti viitenä päivänä viikossa sen kahdeksan tuntia.
  • Sukupuolikiintiöt. Miesvaltaisella alalla naisen on helpompi flirttailla ja toisinpäin, naisvaltaisella alalla miehen.
  • Normaali flirttailu. Riippuu hyvin paljon yrityksen sukupuolijakaumasta, onko flirttaileminen ylipäätään mahdollista.

Selvää on, että jos haluat treffailla ihmisiä työpaikaltasi, mahdollisuudet ovat suoraan verrannollisia vastakkaisen sukupuolen edustajien määrään siellä.

Jos satut tekemään paljon etätöitä, mahdollisuudet flirttailla kollegoiden kanssa ovat lähellä nollaa. Jos sen sijaan satut olemaan toimistosi ainoa miespuolinen työntekijä, sinun ei edes tarvitse kilpailla ykkösuroon paikasta.

Tärkeä sääntö on, että sinun tulee olla hurmaava HEILLE KAIKILLE.

Miksi ei vain sille yhdelle, johon olet ihastunut? Koska jokaisella tulee olla olotila, että he voivat maistaa herkkujasi niin halutessaan.

Toinen syy on, että naiset usein ovat kateellisia toisilleen työpaikoilla, ja eivät ota hyvin jonkun yksilön suosimista. Työpaikallasi on aina joku, joka haluaa seksiä kanssasi vain kiusatakseen kollegoitaan.

Siltojen polttaminen ei ole järkevää, joten muista olla ystävällinen kaikille työkavereillesi.

työpaikalla flirttailuun

Tarkistellaanpa vinkkejä, tai ehkä paremmin sanottuna asennoitumista, jotka ovat oleellisia työpaikalla flirttailuun. Oletetaan, että kyseessä on normaali työpaikka, toimiston tyylinen. Lukijana voit muokata ohjeitamme omaan ympäristöösi sopivaksi.

  • Tee itsesi tiettäväksi (mutta ei liiton miehenä). Tarkoitamme, että ole näkyvä ja näkyvillä. Se luo positiivista ilmapiiriä, joka myötävaikuttaa mahdollisuuksiisi. Hyvä keino on käyttää hyödykseen sosiaalisia verkostoja.
  • Käytä tilannetta hyödyksesi. Kun olette kaikki samassa työpaikassa, on hyvinkin mahdollista, että sinulla on pääsy ihastuksesi yhteystietoihin.

Jos työskentelette samalla osastolla, voit aina käyttää tekosyytä, että sinun pitää viedä joitain töitä kotiin, voit jutella yrityksen asioista ja sitten antaa keskustelun edetä muille alueille.

  • Herätä luottamusta. Sinun pitää löytää tilaisuuksia jutellaksesi naiselle, josta pidät. Internetissä flirttailu on erilaista, siellä voit flirttailla takuuvarmasti. Työpaikalla voit kenties sattumalta osua samaan hissiin, mennä lounaalle yhdessä tai jutella kahvikoneen luona.
  • Näytä hänelle, että olet kiinnostunut, mutta ole hienovarainen. Tärkeää on, että kollegasi eivät saa tietää, ja varsinkaan pomosi. Pomojen mielestä suhteet alentavat työtehokkuutta.

Voit jättää työpöydällesi kirjan tai DVD:n, josta voitte puhua myöhemmin. Kenties teillä on sama maku kirjoissa tai elokuvissa.

  • Poistu kehästä. Työpaikka on kuin nyrkkeilykehä. Ihmiset ovat aina varuillaan ja yrittävät tehdä asiat kunnolla. Sen takia on tärkeää, että näette toisenne työpaikan ulkopuolella.

Helpoin tapa on odottaa työpäivän loppuun. Menkää drinksuille jonnekin lähellä olevaan rauhalliseen paikkaan. Tilannetta helpottaa, jos te yhdessä sovitte seuraavasta vaiheesta: oikeista treffeistä.

Voimme suositella useita eri ratkaisuja: kutsu hänet ravintolaillalliselle, yllätä hänet viemällä hänet johonkin esitykseen tai kokkaa kotona osoittaaksesi kokintaitojasi.

Työpaikalla flirttailu ei ole samanlaista kuin, sanotaan vaikka, yökerhossa flirttailu. Sinkkunaisten tapaaminen netissä on myös totaalisen erilaista: ei ole fyysisiä esteitä ja voit flirttailla satojen ihmisten kanssa samana iltana. Flirttailu töissä vaatii kärsivällisyyttä ja viettelemisen taitoa. Ja niin sen kuuluukin mennä.

tulette näkemään toisenne päivittäin

Kaikessa on tietenkin aina riskinsä.

Jos jotain menee pieleen, tulette näkemään toisenne päivittäin, viikoittain, kuukausittain ja ehkä jopa vuosittain, jos olet siinä onnellisessa (tai onnettomassa) asemassa, että sinulla on vakituinen työsopimus.

Joten mieti tarkkaan. Ehkä pääset helpommalla, jos menet hakemaan seikkailua nettiin.

Flirttailu netin eroottisilla palstoilla on lisääntynyt Suomessa, ja mitä luultavimmin muuallakin maailmassa, ja se on huomattavasti helpompaa kuin flirttailla työpaikalla.

Kaikki ihmiset, jotka rekisteröityvät Ilmanehtoja sivustolle ovat vapaamielisiä ja haluavat nauttia elämästä ja seksuaalisuudesta.

Joten he ovat kuin sinä ja haluavat samoja asioita kuin sinä. Muuten et olisi lukenut tätä artikkelia.

Jakaminen on välittämistä!