Kuinka flirttailla espanjassa: täydellinen opas

Kirjoittanut vihjeitä

Kuinka flirttailla espanjassa

Jos olet ajatellut mennä lomalle Espanjaan tänä vuonna ja haluat flirttailla paikallisten miesten ja naisten kanssa, tämä on paras artikkeli, jonka löydät verkosta, ainakin suomeksi.

Ei vähiten sen takia, että olen espanjalainen, joka on on asunut Suomessa kymmenen vuotta. 

Haluatko treffejä Espanjassa kuuman latinorakastajan kanssa? Jatka lukemista.

Ensimmäinen asia, joka sinun pitää tietää Espanjasta on, että se ei ole ihan sitä, mitä sinulle on kerrottu. Latinorakastaja on myytti. Tai siis ei. Mutta kyllä.

Miten sen nyt selittäisi.

Me espanjalaiset olemme intohimoisia ihmisiä, se on totta. Me huudamme, nauramme ääneen ja äänekkäästi ja tunnemme syvästi. Joten älä hämmästy, jos viikon tapailun jälkeen hän alkaa kertoa sinulle outoja asioita, kuten “rakastan sinua”.

On tärkeää ymmärtää, että hän sanoo sen luultavasti tosissaan, mutta on todennäköistä, että seuraavalla viikolla hän tajuaa, että ei oikeastaan ollutkaan rakastunut.

Hän ei sano “rakastan sinua” saadakseen sinut sänkyyn (joskin voit löytää itsesi tästä tilanteesta), mutta hän voi lopettaa rakastamasta sinua yhtä nopeasti kun aloittikin.

Älä ota turhan vakavasti, mitä espanjalaiset sinulle sanovat tunteistaan sinua kohtaan, varsinkin lomalla.

Ensimmäinen este: kieli

Vaikka tilanne on parempi kuin se oli kymmenen, viisitoista vuotta sitten, ongelma ei ole kokonaan  poistunut. Espanjassa ihmiset puhuvat englantia erittäin huonosti, joten kommunikointi on rajoitettua.

Mutta sen ei tarvitse olla este. Ota se enemmänkin haasteena ja mahdollisuutena.

Tiedätkö, mikä on paras tapa oppia kieli? Flirttaile ja tapaile paikallisia. Viikko natiivin kanssa on tehokkaampaa opiskelua kuin vuosi kielikoulussa (monella eri tavalla).

Muutaman espanjalaisen fraasin oppiminen ei haittaa tutustumisessa. Huumorilla höystetty flirttailu toimii yleensä joka paikassa, myös Espanjassa.

  • ”Hola, ¿Como te llamas?” (Hei, mikä sun nimi on?)
  • ”Te juro que soy de aquí, mi acento es así porque me criaron dos monos”. (Vannon että olen täältä kotoisin, minut vain kasvatti kaksi apinaa.)
  • ”Eres realmente guapa”. (Olet todella kaunis. – naiselle, miehelle sanotaan guapo.)
sulle shotin
  • ”Te invito a un chupito cada vez que sonrías, pero ponte seria, que solo tengo 100 euros” (Tarjoan sulle shotin joka kerran kun hymyilet, mutta ota vakavasti, minulla on vain 100 euroa.)
  • ”No hace falta que me lleves a casa, tengo un trineo con 16 perros esperándome fuera”. (Ei sinun tarvitse viedä minua kotiin. Minulla on kelkka ja 16 koiraa odottamassa ulkona.)
  • ”Busco algo casual y no estoy hablando de ropa”. (Etsin jotain mukavaa, enkä nyt puhu vaatteista.)

Muutamia vinkkejä:

  • Muista aurinkorasva. Espanjalaisille mikään muu ei ole huvittavampaa kuin nähdä pohjoismaalaisia katkaravunvärisiä turisteja kolmannen asteen palovammoilla, jotka kävelevät kuin pomppisivat kiveltä toiselle laavameressä. Se on myös erittäin haitallista iholle. Kukaan ei myöskään pysty koskettamaan sinua. Ja kuinka flirttailet jonkun kanssa, kun jos laitat käden hänen kädelleen hän käyttäytyy kuin kiduttaisit häntä. Katolista inkvisitiota.
  • Unohda latteudet. No siis aiheet ovat samat kaikkialla, mutta espanjalaiset ovat moniulotteisia ihmisiä. Se on hyvin monipuolinen maa, ja sisältää itse asiassa 17 aluetta, joista suuri osa on autonomisia. Kaikki ei ole flamencoa ja siestaa. Toisin sanoen, ei ole loistava idea puhua härkätaisteluista ja paellasta, kun flirttailet.
  • Vapaudu estoista. Espanja on yksi maailman turvallisimmista maista. Voit tehdä hullunrohkeita asioita kuten liftata kännissä kolmelta aamuyöstä, koska on äärimmäisen epätodennäköistä, että mitään pahaa tapahtuu sinulle. Joka tapauksessa pidä terve järki päässä, ja vältä alueita joista tulee epämääräinen olo.
  • Mene Ibizalle mutta vieraile muuallakin Espanjassa. Etelässä ihmiset ovat avoimempia ja ystävällisempiä kuin pohjoisessa, joten etelässä flirttailu on helpompaa. Idän ja etelän rannikkoalueilla (Benidorm, Torremolinos, Costa del Sol jne..) flirttailu on aina helppoa pohjoismaalaisille. Ibiza on suorastaan kuin Sodoma ja Gomorra.
  • Hyödynnä erilaisuuttasi. Espanjassa on vallalla käsitys, että kaikki pohjoiseurooppalaiset naiset ovat 100% vaaleita, pitkiä ja sinisilmäisiä. Sama pätee miehiin. Joten kuka tahansa espanjalainen nainen on onnesta soikeana kertomassa ystävilleen, että hänellä oli intohimoinen yö suomalaisen miehen kanssa. Ja jos kyseessä on espanjalainen mies, kerro se neljällä. Hyödynnä tilaisuus.
  • Espanjalaiset rakastavat puhumista: höystä flirttailuasi pienellä tarinalla. Kerro esimerkiksi, mitä on tapahtunut aikaisemmin, ennen kuin kohtasitte, ja sano jotain kuten “ja tässä olen, maailman kauneimman naisen seurassa nauttimassa olutta, mitäs luulet? Olenko vai en onnekas tänään?”
Muista kaksi suudelmaa
  • Muista kaksi suudelmaa. Espanjassa naiset ja miehet tervehtivät toisiaan antamalla toisilleen kaksi poskisuudelmaa. Kätteleminen on varattu miehille tai virallisiin työasioihin.
  • Espanjassa ei tunneta henkilökohtaista tilaa. Ihmiset kokoontuvat juttelemaan, he koskettelevat toisiaan, he käyttävät käsiään paljon. Joten älä pelästy, jos joku laittaa kätensä harteillesi tai koskettaa käsivarttasi, jotta käännyt kuuntelemaan. Vaikkakin joka paikassa on ihmisiä, jotka hyväksikäyttävät tätä kulttuuria, mutta jos he ovat liian röyhkeitä, sen huomaa.

Me olemme kaikki samanlaisia

Vaikka alkuun saattaa vaikuttaa, että espanjalaisilla ja suomalaisilla ei ole paljon yhteistä, heillä on. Me olemme kaikki samanlaisia, ollaan sitten Espanjassa tai Kiinassa. Ihminen on pohjimmiltaan samanlainen kaikkialla. Siksi taide on universaalia. Siksi Goya ja Mapplethorpe ovat arvostettuja sekä Suomessa että Espanjassa.

Me kaikki haluamme rakastaa ja olla rakastettuja. Me haluamme taloudellista turvaa ja terveyttä ja meillä kaikilla on samanlaisia tunteita, kuten myötätuntoa heikkoja kohtaan ja me ihailemme vahvuutta.

Rakkaus ja halu harrastaa seksiä ovat myös yleismaailmallisia tunteita ja tarpeita.

Käytä sitä hyödyksesi ilman ennakkoluuloja ja avoimin mielin, ja voi olla että seuraava lomasi on jännittävin tähänastisista.

Ja varovasti sen sangrian kanssa.

Jakaminen on välittämistä!