Kuinka pitää rakastajaa salassa kumppaniltasi

Kirjoittanut vihjeitä

rakastajaa

Pieni seikkailu saattaa olla erittäin tervetullutta, varsinkin jos seksi vakituisen kumppanisi kanssa on muodostunut kyllästyttäväksi rutiiniksi.

Uskottomuus on inhimillistä. Ihmisissä on sekä hyvää että pahaa, koska luonto ei määrittele moraalia tai eettisyyttä. Ja joskus raja hyvän ja pahan välillä ei ole selkeä ollenkaan. Joskus henkilö on uskoton, koska hän ei välitä kumppaninsa tunteista. Joskus tietyt tilanteet johtavat uskottomuuteen.

Usein uskottomuuden syy on täyttää tyhjiötä, jota ei edes tietoisesti kenties huomaa omaavansa. Me usein yritämme täyttää emotionaalista puutostilaa etsimällä ratkaisua toisesta ihmisestä.

Uskottomuuden taustalta voidaan etsiä kolmea päätekijää: biologista, sosiaalista ja koulutuksellista. Ja naiset ovat aivan samalla tavalla uskottomia kuin miehetkin.

Naisten seksuaalinen ja taloudellinen riippumattomuus on luojan kiitos tosiasia. Nykyään on harvinaista, että nainen on riippuvainen miehestään.

Joka tapauksessa, naisia ja miehiä yhdistää yksi tekijä: ristiriita perheen perustamisen ja omien geenien levittämisen välillä.

kyllästynyt

Kukapa ei olisi ollut kyllästynyt jossain vaiheessa parisuhdettaan. On jopa aikoja, jolloin näyttää, että kaikki on ohi, ero on väistämätön.

Jotkut tuntevat olevansa jumissa perheensä tai partnerinsa perheen kanssa. Kenties taustalla on sukubisneksiä tai muita kytköksiä, ja lähteminen on vaikeaa.

Puhumattakaan pelosta lähteä ja jättää toinen, ja siitä seuraavasta ajanjaksosta. Se on kauhea tilanne, ja monet ihmiset lykkäävät sitä ajattelematta, että lähtemisen aika koittaa jossain vaiheessa. Mitä enemmän aikaa kuluu, sitä kivuliaampaa on jättää toinen.

Flirttaileeko joku kanssasi, mutta et tiedä miten suhtautua, koska se on imartelevaa, mutta sinulla on jo kumppani? Vai luuletko, että olet aisankannattaja itse? Oli tilanne mikä tahansa, sinua varmaan kiinnostaa lukea loppuosa tästä artikkelista.

Ttärkeä ilmoitus

Ilmanehtoja.com sivusto ei kannusta uskottomuuteen. Tämän artikkelin tarkoitus on olla ainoastaan informatiivinen. Ilmanehtoja.com sivusto kannustaa ihmisiä rehellisiin suhteisiin.

Rakastaja vai yhden yön juttu?

Kumman valitsee ei ole ollenkaan sama juttu. Molemmat tilanteet menevät uskottomuuden piikkiin, mutta toinen on kertaluonteista huumaa, kun taas toisessa on usein mukana tunteet.

Yhden illan ilo on usein helppoa salata, jos se ei tapahdu liian usein, mutta rakastaja, jos ei ole varovainen, saattaa muodostua ongelmaksi hetkessä.

Eron tekeminen näiden kahden välillä on tärkeä, varsinkin jos haluat salata uskottomuutesi kumppaniltasi.

valheen

Yhden yön juttu on helppo salata. Otat vain suihkun jälkikäteen ja kehittelet jonkun uskottavan valheen.

Jos sinulla on alibi, vielä parempaa. Ystävät ovat usein käteviä näissä tilanteissa.

Sen sijaan rakastaja on joku, ketä kohtaan sinulla on jotain tunteita. Intohimoa, rakkautta, kiintymystä, hellyyttä. Toisessa on jotain (joka saattaa olla maailman parasta seksiä, jota vain haluaa lisää), joka kannustaa toistamaan kokemuksen.

Näiden tapaamisten tiheys vaihtelee ihmisten ja heidän elämäntilanteensa mukaan, ja tapaamiset ovat yleensä keskellä viikkoa, mutta ne eivät koskaan ole jokapäiväisiä.

Uskottoman kymmenen käskyä

  1. Käytä samoja hygieniatuotteita kuin kotona. Suihkun ottaminen seksin jälkeen on aina hyvä idea, mutta älä käytä tuotteita, joita ei löydy kotoasi. Kumppaneilla, varsinkin naisilla, on kuudes aisti näiden asioiden suhteen.
  2. Älä ole viikonlopun yli. Paitsi, jos vakituinen kumppanisi on jossain kaukana. Viikonloppuisin ihmiset haluavat irti rutiinista ja tehdä erilaisia asioita. Saatat sattumalta löytää jonkun tuttusi yllättävästä paikasta, kun olet rakastajasi kanssa. Etkä todellakaan halua sitä..

Jos viivyt viikonlopun yli, liiku paikoilla jonne et yleensä mene kumppanisi kanssa. Vielä parempaa on lähteä jonnekin kauemmas kotinurkilta.

3. Älä valehtele rakastajallesi. Valehtelulla yleensä halutaan välttää yhteenottoja tai saada jotain haluamaasi. Jos yrität tätä rakastajasi kanssa, se kääntyy nopeasti sinua vastaan.

Älä valehtele tunteistasi saadaksesi seksiä.

Rakastajasi saattaa rakastua sinuun, ja se aiheuttaa ongelmia. Hän voi alkaa soittelemaan, kun olet puolisosi kanssa. Hän saattaa ilmestyä työpaikallesi.

Mahdollisuus, että tilanne päättyy kannaltasi huonosti, on suuri. Muistelepa mitä tapahtui Vaarallisessa suhteessa. Jos et ole nähnyt sitä vähään aikaan voi olla aika verestää muistoja.

Parasta on olla rehellinen, ja asettaa tietyt säännöt heti alussa. Voit sanoa vaikka “Pidän sinusta, seksi on mieletöntä ja elämäni on mielenkiintoisempaa, kun olet osa sitä, mutta sinun pitää ymmärtää, että en ole jättämässä perhettäni suhteemme takia. Jos tämä sopii sinulle loistavaa, mutta jos ei niin sitten voimme vain olla ystäviä.”

4. Etsi itsellesi rakastaja, jolla on kumppani. Useista eri syistä. Tärkeimpänä syynä on se, että koska hän on samassa tilanteessa, hän ymmärtää asiat paremmin. Ja hän ei tuomitse sinua.

hävittävää

Teillä molemmilla on yhtä paljon hävittävää, joten teille molemmille on tärkeää olla hienotunteinen.

5. Rakastajasi tulisi olla eri piireistä. Vakituisella kumppanillasi ja rakastajallasi pitää olla eri työpaikka, eri asuinalue, eri harrastukset jne. Heidän tulee elää eri maailmoissa, jotta todennäköisyys, että he kohtaavat on minimaalinen. Missään tapauksessa älä aloita suhdetta kumppanisi perheenjäseniin, työkavereihin tai tuttuihin.

Jos hankit rakastajan mainitusta piireistä, ansaitset jäädä kiinni.

6.Älä ole ennalta arvattavissa. On viikon puoliväli, loistavaa. Mutta älä edes mieti tekeväsi samoja asioita kuin viikko sitten. Siitä tulee rutiini ja rutiinit ovat ennustettavissa.

Jos joka tiistai käyt kollegoiden kanssa keilaamassa töiden jälkeen, mutta yhden kerran jälkeen kumppanisi löytää vieraan hiuksen takistasi, on helvetti irti. Jos et ole rutiiniesi orja, on hankalampaa todistaa mitään.

7. Varo jälkien jättämistä

Vieraat hajut, tavarat, irtohiukset ja muut. Älä jätä jälkiä. Tarkista kaikki, ennen kuin menet takaisin kotiin vakituisen kumppanisi luokse.

8. Älä tapaa samoissa paikoissa kuin vakituisen kumppanisi kanssa.

Ja emme tarkoita pelkästään seksiä. Tarkoitamme, kun vietät aikaa rakastajasi kanssa. Älä käytä autoasi, kotiasi äläkä mene paikkoihin, joissa käyt usein partnerisi kanssa.

  • Rakastajasi voi vahingossa tiputtaa jonkun asian autoosi, kuten korun.
  • Sängyssäsi saattaa olla vieras tuoksu.
  • Vahingossa unohdettu vaatetus voi löytyä mistä tahansa, alushousut tai huivi. Se on jopa saatettu jättää tarkoituksellisesti.

9. Unohda moderni teknologia, ja varsinkin sosiaalinen media.

Jollet halua jäädä kiinni, unohda WhatsApp, Instagram, Facebook, Kik, Snapchat ja kaikki sovellukset, joiden tarkoituksena on vain monimutkaistaa elämääsi.

589 parin tutkimuksessa todettiin, että ikäluokissa 18:sta 65:teen 40% pettäjistä jäi kiinni, koska he olivat huolimattomia mobiililaitteiden tai muiden elektronisten laitteiden, kuten kannettavien tai tablettien kanssa.

leikkinä

10. Älä pidä sitä leikkinä.

Ilmanehtoja.com sivustolla me emme sano, mikä on oikein tai mikä väärin. Meillä ei ole moraalista yliotetta tuomita ketään. Kaikki ovat vapaita tekemään elämällään mitä he haluavat.

Selvää on, että on helpompi elää, jos ei loukkaa kolmansia osapuolia. Joten jos aiot olla uskoton, ole rehellinen itsellesi pettämisen syistä, ja älä koskaan kuvittele ettei teoillasi olisi seurauksia.

On olemassa siltoja, joiden ylittämistä kannattaa harkita tarkkaan. On ylitsepääsemättömiä voimia. Seksuaalisia himoja. Jos kaikesta huolimatta päätät pettää kumppaniasi, minimoi riskit ja mahdolliset vahingot. Ja nauti!

Jakaminen on välittämistä!