Vinkkejä suhteen löytämiseksi Turussa

Kirjoittanut kaupunki

Turku on hieno kaupunki kulttuurilomailuun, hauskanpitoon, ihmisten tapaamiseen ja miksei.. flirttailuun. Haluaisitko joitain vinkkejä kuinka flirttailla menestyksekkäästi Turussa?

Haluatko mahdollisuuden romanssiin? Me kerromme sinulle kaiken, minkä tarvitset tietää.. Flirttaileminen Turussa on helppoa, kun niin haluaa! Ilman Ehtoja sivustolla voit iloisesti katsastaa kaupungin sinkkutarjonnan.

Viisi erittäin hyvää vinkkiä flirttailuun Turussa

1 Ole empaattinen mutta rehellinen

Jos esittelet itsesi henkilölle “pokerinaamallasi”, epäystävällisellä asenteella, liian vakavasti tai ujosti.. Kaikki on menetetty! Näytä, kuka oikeasti olet. Se kannattaa ja saat siitä paljon pisteitä!

2 Älä unohda näyttää vahvuuksiasi ensimmäisillä treffeillä

Mikä tekee sinusta erityisen ja yksilön? Hymysi, ulkonäkösi, puhetaitosi.. No, sinä tiedät parhaiten joten laita koko arsenaali peliin!

3 Hyödynnä kaikki tilanteet

Usein satunnaiset tapaamiset mahdollistavat parhaimmat tilaisuudet flirttailuun. Käytä mahdollisuutta jutella – minkä tahansa tekosyyn varjolla – sen henkilön kanssa, joka on herättänyt mielenkiintosi kahvilassa, terassilla tai kun olet ollut ihastelemassa kaupunkia.

4 Osallistu kaupungin aktiviteetteihin

Turku on täynnä tapahtumia. Mene turisti-infoon ja etsi sinua kiinnostavat tilaisuudet. Kuka sanoo, ettei urheilutapahtuma tai konsertti ole mahdollisuus flirttailuun? Kuinka flirttailla menestyksekkäästi tarkoittaa myös avointa mieltä.

5 Tapaa ihmisiä netissä

Ja jos edelliset niksit ja vinkit eivät ole sinua varten.. etsi ihmisiä netistä kun olet kaupungissa. Se on helppo ja hauska tapa saada unohtumattomia seikkailuja. Nykyään nettiyhteisöissä voit saada treffejä hyvinkin helposti.

Ja kun saat treffit?

Ole ajoissa, mutta älä saavu liian aikaisin.

On yhtä epäsuotuisaa saapua myöhässä kuin puoli tuntia liian aikaisin.. se on sinun aikaasi.

Jos ensivaikutelma ei ole hyvä, anna toinen mahdollisuus

Usein kun tapaamme ihmisen ensimmäisen kerran ajattelemme automaattisesti, että hän ei ole minun tyyppiäni! Ole avoin, on olemassa paljon ihmisiä, joilla on karismaa ja vetovoimaa ja jotka hurmaavat sinut kun opit tuntemaan heidät. Älä sulkeudu heti!

Keskustele luontevasti, kysy hänen elämästään – mutta älä kuulustele.

Tenttaaminen on yksinkertaisesti… tuhoisaa! Yritä ylläpitää normaalia, miellyttävää keskustelua ilman liikoja tiedusteluja. Jatkuvat kysymykset yleensä ärsyttävät ja kiusaannuttavat toisen henkilön.

Ja lopuksi, muista nauttia. Flirttaile sydämesi kyllyydestä ja pidä hauskaa!

Jakaminen on välittämistä!