Tee profiilistasi parempi ja tutustu ihmisiin välittömästi

Kirjoittanut vihjeitä

profiilistasi

Yksi tärkeimmistä asioista eroottisten kontaktien sivustolla on, kuinka esittelet itsesi toisille.

On olemassa kaksi osaa omaperäisen profiilin luomiseksi.

  • Kirjoitettu osuus. Tämä on osa, johon laitat lempinimesi, mieltymyksesi ja lyhyen kuvauksen itsestäsi.
  • Kuva. On tärkeää, että annat ihmisille oikean mielikuvan itsestäsi, kun olet etsimässä satunnaisia suhteita.

Tässä artikkelissa annamme vinkkejä kirjoitetun osan parantamiseksi niin, että se ilmaisee aikomuksesi, ainutlaatuisuutesi ja osaat ilmaista itseäsi paremmin. Tekstin jälkiosassa keskitytään loistavien kuvien tekniikkaan.

Valitse yksinkertainen lempinimi tai salanimi. Jos kirjoitat nimen isoilla kirjaimilla se herättää enemmän huomiota. Numeroiden lisääminen nimen perään ei ole suositeltavaa.

Esimerkiksi, jos kirjoitat “MakeHaluu45” tai “YksiYö19” vähennät radikaalisti mahdollisuuksiasi löytää naisia tai tavata miehiä. Kuulostaa hullulle, koska kyseessä on kuitenkin sivusto vapaamielisille ihmisille, mutta numeroilla voi olla luotaantyöntävä vaikutus.

Sivustojen analyysit osoittavat, että ihmiset, joilla on liian seksuaalinen nimimerkki tai numeroita nimessään alentavat mahdollisuuksiaan olla suosikkeja jopa 32%.

  • Käytä hyväksi harrastuksiasi nimimerkkiä perustaessasi. Jos pidät diskomusiikista, anna sen näkyä nimimerkissäsi. Jos pidät uimisesta, laita se nimimerkkiin. Miesten ja naisten tapaaminen tulee helpommaksi.
  • Älä käytä numeroita. Ilmanehtoja sivustolla haluamme tehdä tämän selväksi, pysy erossa numeroista. Jos haluamasi nimimerkki on jo käytössä, varmaan keksit omaperäisen ja hauskan uuden.

Laita otsikko esittelytekstiisi.

Sen tulisi olla lyhyt ja selkeä, ei enemmän kuin 140 merkkiä.

  • Parhaimmat otsikot saavat ihmiset kiinnostumaan ja lukemaan koko tekstin. Siinä ei tarvitse olla liikaa informaatiota, mutta sen tulisi olla koukuttava. Voit jopa hyväksikäyttää jotain tunnettua henkilöä, josta pidät. Kuinka olisi vaikka Kaskisten Casanova, tunnettu uskottomien naisten viettelijä? Totta toinen puoli..
  • Ei ole tarpeen panikoida. Otsikko ei ole ainut asia profiilissasi. Pystyt tapaamaan naisia ja miehiä vaikka otsikko ei olisi maailman paras.
  • Ketä haluat vetää puoleesi? On tärkeää miettiä, kenen kiinnostuksen haluat heräävän, kun harkitset otsikkoa. Ei ole sama asia lähestyä 20 vuotiaita kuin 55 vuotiaita.
ainutlaatuisen
  • Mikä tekee sinusta ainutlaatuisen? Me olemme kaikki uniikkeja omalla tavallamme. Ehkä harva ihminen jakaa kanssasi kiinnostuksesi hiihtomaratoneihin, mutta se on hyvä keskustelunaihe ja osoittaa, että harrastat jotain todella harvinaislaatuista.
  • Älä sano, että pidät asioista, joista suurin osa ihmisistä pitää. Se ei ole ydinfysiikkaa. Jokainen, joka on Ilmanehtoja sivustolla rakastaa satunnaisia suhteita. Vältä käyttämästä fraaseja kuten “Olen hyvä ystävä” tai “Tykkään matkustella ja käydä leffassa”. Jokainen tekee samoja asioita ja niiden mainitseminen ei tee sinusta erityistä.
  • Sisällytä lyhyt lista asioista, jotka kiinnostavat sinua suhteessa ja jotka eivät. Tämä on tärkeää, koska osa ihmisistä pitää lukemista ajan haaskauksena, joten listat, isojen kirjainten käyttö ja lihavointi tekee tekstistä nopeamman lukea.
  • Älä ole ympäripyöreä. On itsestäänselvää, että kaikki haluavat rehellisyyttä ja kunnioitusta. On parempi, että paljastat jotain intiimimpää, kuten että olet aina halunnut opetella ajamaan moottoripyörällä tai omistaa terraarion.
  • Älä ole negatiivinen. Jos vain laitat listan asioista, joita et voi sietää suhteessa, karkoitat ainakin puolet potentiaalisista treffiehdokkaista. Jopa yhden yön kandidaateista. Kukaan ei halua viettää aikaa perusnegatiivisen tyypin kanssa.

Ole rehellinen aikomuksissasi.

Aikuisten oikeasti. Olet nettideittisivustolla. Jos aloitat puhumalla vakavasta suhteesta ja sitten siirryt yhden yön sekstailuun, teet asiat väärin.

  • Jos olet hakemassa jotain pysyvää, pysy pois selkeästi seksuaalisesta sisällöstä. Jotain kuten “Rakastan laittaa ruokaa unelmieni naiselle” on täydellistä. “Haluaisin tavata sinkkutyttöjä, jotka tykkäävät patikoinnista” ei ole myöskään paha.
  • Jos etsit jotain satunnaista, keskustele asioista, joissa satunnaiset suhteet ovat yleisiä, kuten yöelämästä. “Tiedän Tampereen parhaimman drinkkimestan” ja vastaavat iskulauseet toimivat hyvin. Voit olla hieman rohkeampi, mutta älä mene liian pitkälle. Raja eroottisen ja epätoivoisen välillä on joskus hyvin ohut.

Paranna profiilisi kuvaa tavataksesi ihmisiä kontaktisivustoilla

Kuva heijastaa profiiliasi, paranna sitä ja huomaat, kuinka helppoa on onnistua Ilmanehtoja sivustolla tästä eteenpäin.

Tähän asti olemme neuvoneet tekstin suunnittelussa. Olemme yrittäneet selkeyttää joitakin profiilin kirjoittamiseen liittyviä käsitteitä, kuinka parannella kuvausta ja siten saada treffejä oikeiden naisten kanssa, ja kuinka tehdä profiilista mielenkiintoinen, selkeä ja informatiivinen muille käyttäjille.

Nyt selitämme profiilikuvan merkityksen, annamme vinkkejä sen parantamiseksi ja neuvoja, miten tehdä siitä näkyvämpi. Profiilisi tulee saamaan enemmän tykkäyksiä, tulet olemaan suositumpi ja sen myötä satunnaisten suhteiden ja treffien mahdollisuus moninkertaistuu.

Profiilikuvan-parantaminen

Profiilikuvan parantaminen ei maksa paljoa, ja tulet olemaan positiivisesti yllättynyt.

Osa ihmisistä saattaa olla kiinnostuneempi kuvauksesta, eikä toisen ulkomuoto vaikuta heidän asennoitumiseensa, mutta suurimmalle osalle sivuston käyttäjistä profiilin tärkein vetovoimainen seikka on siinä olevat kuvat.

Ilmanehtoja sivuston analyytikot ovat käyneet läpi tuhansia profiileja, ja heidän puhtaasti numeroihin perustuvat tilastonsa sanovat seuraavaa:

  • Kuvallisilla profiileilla on 87% enemmän tykkäyksiä, vierailuja ja keskusteluja kuin kuvattomilla profiileilla.
  • Kuvallisilla profiileilla on 70% enemmän keskusteluja ihmisten kanssa, jotka jakavat samoja intressejä.
  • Kuvallisilla profiileilla on 77% enemmän satunnaisia suhteita kuin millään muun tyyppisellä profiililla sivustolla.

MUISTA, ETTÄ USEAT KÄYTTÄJÄT EIVÄT EDES PUHU KUVATTOMIEN PROFIILIEN KANSSA

Tämä saattaa olla hyvä syy voittaa ujous, joka vaivaa meitä kaikkia, kun ensimmäistä kertaa perustamme profiilin kontaktisivustolle. Ujous on normaalia, mutta älä huoli, täällä jokainen etsii samoja asioita kuin sinä, joten sinulla ei ole mitään hävettävää.

Heittäydy mukaan, käytä hyödyksi ominaisuuksiasi, ja saatat yllättyä kuka painaa ensimmäisenä “tykkään”. Näytä parhaimmat puolesi ja ala treffailemaan naisia tai miehiä lähes välittömästi.

Kaikista ottamistasi ja lataamistasi kuvista profiilikuva on kaikkein tärkein. Se erottaa profiilisi kaikista muista ja kiinnittää sen henkilön huomion, jonka kanssa kenties jaat erityisen yön.

Syy on yksinkertainen, kuva ei saa sinulle treffejä, mutta jos sinulla ei ole hyvää kuvaa, se saattaa maksaa sinulle treffit.

Koska, kun selaamme profiileja, jos ensimmäinen kuva ei miellytä, me emme katsele profiilin muita kuvia. Siksi profiilikuvaan tulee laittaa enemmän vaivaa kuin muihin kuviin.

Sen takia annamme sinulle joitain neuvoja, kuinka tehdä profiilikuvastasi täydellinen houkutellaksesi naisia ja miehiä, joita etsit.

Ottaaksesi kuvan, joka auttaa sinua saavuttamaan haluamasi, sinun tulee keskittyä kahteen pääasiaan:

  • taiteellisuuteen ja muotokieleen. Kyllä, luit aivan oikein, hyvä kuva eroottisten kontaktien sivustolla voi olla myös taiteellinen. Erityisesti, flirttailukuva on taidetta.
  • sisältöön. Kuvan tulisi kertoa, kuka sinä olet. Naisten tai miesten tapaaminen Helsingissä (tai missä tahansa muualla Suomessa) riippuu siitä, kuinka paljon paljastat itsestäsi, luonteestasi ja vetovoimastasi kuvassasi.
Taiteellisuus

Taiteellisuus

Kun puhumme teknisistä näkökulmista, on olemassa perusasioita, jotka on aina hyvä pitää mielessä kuvaa ottaessa. Sinulla ei tarvitse olla teknistä tietoa, tai erilaisia laitteita kuten spottivaloja, ainoastaan kännykkäsi ja halukkuus tehdä asiat hyvin riittää, kun seuraat näitä yksinkertaisia askelia.

  • ¾ sääntö. Ensimmäiseksi, vaikka kuvan kohde olet sinä, älä ole keskellä kuvaa. Anna katsojalle tilaa ja muutakin mielenkiinnon kohteita kuin kasvosi. Taustalla saattaa näkyä vaikka jotain, joka kertoo sinusta enemmän, ja auttaa sinua tapaamaan ihmisiä.
  • Älä käytä salamaa. Älä koskaan, siis koskaan, käytä salamaa, vaikka kuva olisikin otettu sisällä. Salama luo varjoja, ja tekee ihmisistä vampyyreitä verisine silmineen. Se luo kauhuelokuvan tunnelmaa, joka toki miellyttää genrestä kiinnostuneita, mutta valitettavasti ei auta sinua saamaan treffejä kontaktisivustolla. Harvemmat syrjähyppyä etsivät naiset ja miehet Ilmanehtoja sivustolla innostuvat suomalaisista drakuloista.
  • Ole varovainen kasvokuvien kanssa. Me Ilmanehtoja sivustolla suosittelemme puolivartalokuvaa vyötäröstä ylöspäin, tai vaihtoehtoisesti kokovartalokuvaa. Tosin kokovartalokuva ei saa olla otettu liian kaukaa, on tärkeää, että kasvot silti näkyvät.

Suunnitelmissa voi olla kunnon kuvaussessio poseerauksineen, mutta tämä sopii itsevarmoille naisille ja miehille. Harvemmalla meistä kuitenkaan on tiimiä kuvia ottamaan, mutta hieman meikkiä kasvoille voi saada väsyneestäkin kotiäidistä aivan uusia puolia esiin.

Ja kolmen päivän parta harvemmin houkuttelee vastakkaista sukupuolta, joten voit unohtaa satunnaiset suhteet, jollet panosta hieman ulkonäköön.

  • Älä käytä filttereitä. Muutama vuosi sitten piti olla Photoshop ammattilainen muokatakseen kuvia jollain tasolla, mutta nyt Instagrammin aikakautena kaikissa puhelimissa on filtterit ja sosiaalinen media tulvii muokattuja kuvia.

On totta, että ne voivat korjata valaistuksesta johtuvia virheitä ja auttaa joissain tapauksissa, mutta ne eivät korvaa hyvin mietittyä kuvaa. Liian muokatut kuvat antavat teennäisen mielikuvan ihmisestä.

päähenkilöstä

Sisältö

Kun puhumme sisällöstä, tarkoitamme kaikkia elementtejä, jotka näkyvät kuvassa aina sen päähenkilöstä taustalla näkyviin pieniin yksityiskohtiin.

Sinun ei tarvitse pakkomielteenomaisesti kontrolloida, mitä kuvassa näkyy, mutta huomion kiinnittäminen yksityiskohtiin yleensä parantaa lopputulosta. Saamme kuvamme näyttämään miellyttävimmiltä ja se auttaa meitä olemaan yhteydessä ihmisiin.

  • Valitse sopiva ympäristö kuvalle. Älä ota selfietä talossa, joka on sisustettu isoäitisi kapioiden aikaisilla huonekaluilla. Se kiinnostaa ihmisiä ainoastaan, jos olet maailman kaunein tyttö tai komein poika.

Antiikkiset huonekalut viittaavat siihen, että asut vielä kotona tai sinulla ei ole varaa ostaa uusia. Jos olet jo 39 se ei luo hyvää flirttailumielikuvaa.

On parempi mennä ulos, puistoon tai johonkin kotisi lähellä olevaan kivaan paikkaan, tai vaikka paikallisen turistikohteen viereen pönöttämään.

Sama periaate koskee kylpyhuoneita, joissa ihmiset usein myös ottavat kuvia. Taustalla näkyvä kaaos ei ole houkuttelevaa. Ja varmista, ettei kuvassa näy epämääräisiä tai outoja esineitä.

  • Älä ota kuvaa, jossa näkyy kuolleita eläimiä, aseita tai muita mahdollisesti loukkaavia asioita. Se saattaa vaikuttaa vitsikkäältä, mutta Ilmanehtoja sivustolla joudumme poistamaan kuvia, joissa on edellä mainittuja elementtejä.

On hyvä muistaa, että kuvilla on houkuttelevia mutta myös luotaantyöntäviä ominaisuuksia.

Useat ihmiset saattavat olla metsästystä tai aseita vastaan.

Sinulle se saattaa olla normaalia, mutta on ehkä hyvä idea valita hieman neutraalimpi kuva, joka ei aiheuta sisällöllään suuria negatiivisia reaktioita.

  • Ota huomioon valaistus, jos kuva on otetaan sisällä. Jos kaikesta huolimatta haluat ottaa kuvan sisätiloissa, valitse valoisa ja siisti paikka. Jos sinulla on kaunis koti, moitteeton ja näyttävä, sitä kelpaa esitellä mielellään.

Jos käytät valoja, ole varovainen, etteivät ne muodosta ikäviä varjoja. Päivänvalossa otetut kuvat ovat yleensä parempia. Iloiset kuvat värikkäästä ja persoonallisesta sisustuksesta auttavat sinua saamaan suhteen, oli kyse sitten vakavammasta parisuhteesta tai yhden yön sekstailusta.

  • Välitä positiivisia tunteita. Ajattele jotain, mikä saa sinut hyvälle tuulelle ja ota kuva samaan aikaan. Varoituksen sana, tekohymyt ovat paljon pahempia kuin vakavat naamat. Naiset ja miehet aikuisten kontaktisivustoilla, kuten Ilmanehtoja sivulla, rakastavat aitoutta.

Pakotetut hymyt on helppo tunnistaa, ja ne ovat luotaantyöntäviä, joten vältä niitä viimeiseen asti. On parempi ottaa vakava kuva, ja odottaa hetkeä, kun hymy tulee luonnostaan.

  • Löydä kamera. Katso linssiä, mutta näyttämättä Dolce & Gabbanan mallilta. Katso, hymyile ja lisää hieman kulmaa, jotta kuva ei ole otettu aivan suoraan edestä. Yliposeeratut kuvat saavat meidät näyttämään enemmänkin teennäisiltä kuin huippumalleilta.
  • Ota kuva lempiharrastuksesi parissa. On se sitten pyöräily, instrumentin soitto tai ulkoilu. Näyttämällä aktiiviselta tyypiltä lisää mahdollisuuksiasi flirttailla Ilmanehtoja sivustolla kaikenlaisten ihmisten kanssa.

Uskottomista vaimoista nuoriin miehiin, voit valita kaikenlaisia satunnaisia suhteita. Aloitus ja keskustelu on myös helpompaa, sinulla on aina jotain, josta puhua, jos keskustelu muuten tyssää pitämäsi ihmisen kanssa.

asteittain

Hyvä tapa ottaa nämä neuvot käyttöön on tehdä se asteittain.

Analysoi ensin profiilikuvasi, etsi asioita, jotka eivät toimi ja keskity niiden parantamiseen.

Aloita muuttamalla helpoimmat asiat, ja asteittain kokeile muita ideoita saadaksesi hyviä kuvia. Lisäksi, muokkaamalla ja lisäämällä profiilikuvia on muitakin etuja.

Kuvien vaihto herättää aina ihmisten mielenkiinnon, voi auttaa sinua välittämään uutta informaatiota, ja antaa sinulle mahdollisuuden tehdä hyvä ensivaikutelma. Kaikki ovat etuja, jotka voivat auttaa sinua tapaamaan haluamasi ihmisen kahden kesken.

No niin, älä odota enää vaan paranna profiiliasi välittömästi. Tavoitteesi tavata samanhenkisiä ihmisiä voi alkaa. Onnistumisesi Ilmanehtoja sivustolla on sinusta kiinni.

Jakaminen on välittämistä!