Vinkkejä, jotka eivät tuhoa seuraavia treffejäsi

Kirjoittanut vihjeitä

olga

Hei! Nimeni on Olyria ja olen malli, laulaja ja näyttelijä. Aion nyt jakaa joitakin omia vinkkejä, kuinka flirttailla ihmisten kanssa Ilman Ehtoja sivustolla.

Suomalaiset ovat kivoja ihmisiä, koulutettuja, mutta ehkä hieman ujoja.

Olga-dinning

Minun ehdottomasti pitää varata enemmän aikaa ja tutustua Suomeen Helsingin ulkopuolellakin.

Tällä hetkellä työskentelen uuden levyn kimpussa. Tämän vuoden ensimmäinen musiikkivideoni julkaistaan ennen kesää! Olemme kuvaamassa sitä Los Angelesissa ja se on huippu jännittävää!

Minulla on useita valokuvausprojekteja myös käynnissä samaan aikaan ja ne yleensä liittyvät läheisesti siihen maahan, minne olen matkustamassa. Päivitän niitä sosiaaliseen mediaan mahdollisimman usein.

Näitä virheitä miehet tekevät treffaillessaan

Nyt päästään vinkkeihin ja neuvoihin, kuinka flirttailla.

  • Ensimmäinen ja yleisin virhe, jonka miehet tekevät yrittäessään flirttailla netissä on, että he ovat hyvin agressiivisia ja odottavat nopeaa vastausta.

En myöskään pidä siitä, että ensimmäisessä viestissä puhutaan vartalostani ja sen tekemästä vaikutuksesta.. Siitä tulee olo, että he eivät ole vakavissaan kanssani ja ainut asia, mikä heitä kiinnostaa on rintavarustukseni.

Itse pidän hieman hienotunteisemmista ja suomalaisittain varautuneista miehistä.

  • Toinen yleinen virhe on, kun ensimmäiseen viestiin tungetaan kaikki mahdollinen informaatio. Tietoja on kiva saada, mutta suhteen aikaansaamiseksi meidän pitää jutella.

Vuorovaikutus tarkoittaa, että on olemassa tilaa kysymyksille ja vastauksille ja keskustelulle. Tykkään, kun minulle kerrotaan normaaleista asioista, kuten työelämästä, aikaisemmasta suhdehistoriasta ja kiinnostuksen kohteista.

Olga-kävely

En todellakaan suosittele seuraavan tyyppisen viestin lähettämistä:

“Tavoitteenani on löytää vaimo vuoden loppuun mennessä. Olen hyvin yksinäinen.”

Tämmöisen viestin lähettäjä vaikuttaa hieman epätoivoiselta, mutta niin, ettei hän ole erityisen kiinnostunut juuri siitä naisesta, jolle hän viestin lähettää. Neuvoisin laittamaan viestiin, jos olet hakemassa tyttöystävää tai vakavaa suhdetta, mutta ei tyyliin: TÄNNEHETIKAIKKI!

  • Ja kun päästään ihan oikeaan treffivaiheeseen, yksi tylsimmistä virheistä on, kun miehet puhuvat vain koko ajan itsestään, eivätkä viitsi kysyä mitään.
  • Tai se toinen ääripää, joka ei puhu ollenkaan ja odottaa naisen huolehtivan keskustelusta. Hieman ylimielistä minun mielestäni, enkä kyllä halua kyseisiä tyyppejä nähdä toista kertaa.
Olga-näkökulma

Treffit miesten näkökulmasta

Yritän nyt kuvitella itseni miesten asemaan:

Jos alkaisin flirttailemaan sievän naisen kanssa, jonka olen tavannut netissä, tekisin sen ensisijaisesti, koska olen nähnyt hänen kuvansa. Mutta naista houkutellaksesi sinun tulee löytää oikea avain aarrearkun avaamiseksi.

Miehenä lukisin profiilin kuvauksen ja mieltymykset, ja kirjoittaisin jotain niihin liittyvää. Yrittäisin käyttää huumoria, jos vain mahdollista.

Jos kuvauksessa lukee: “Etsin itselleni nallekarhua”, ja jos minulla olisi parta, voisin kysyä häneltä vaikka “Valmiiksi karvoilla varustettu yksilö ilmoittautuu vapaaehtoiseksi, jutellaanko?”

Tai esimerkiksi, jos profiilissa lukee, että hän opiskelee lääketiedettä Helsingissä, ottaisin sen huomioon viestissäni ja kirjoittaisin “Hienoa.. Nyt minulla on hyvä syy tulla käymään Helsingissä”.

Hänen pitää tuntea, että olet kiinnostunut juuri hänestä. Jos profiilin kuvauksessa ei lue mitään, henkilökohtaisesti kehuisin sitten hänen kuviaan ja kiinnittäisin huomioni hänen tyylitajuunsa, tai vaihtoehtoisesti kertoisin kuinka “salaperäinen ja kiinnostava” hän on, jos kuvia ei ole saatavilla.

Useimmat naiset nettien treffisivustoilla ovat siellä etsimässä vakavaa suhdetta. He haluavat löytää rakkauden ja turvallisen kumppanin, joka kohtelisi heitä kuin kuningatarta. Jonkun, joka saa heidät tuntemaan olonsa paremmaksi.

Onko hyväksyttyä aloittaa keskustelu seksistä?

Onko oikein aloittaa seksuaalissävytteinen keskustelu nettituttavuuden kanssa, niin siihen voin kommentoida ihan muutamallakin esimerkillä:

Omasta mielestäni 99% tapauksista nainen, joka menee mukaan seksichattailyyn ei ole kuitenkaan koskaan valmis tapaamaan oikeasti.

Tietenkin on aina poikkeuksia. En silti suosittelisi aloittamaan juttelua seksistä, jollet joko halua jäädä ilman vastausta tai sitten vain tyytyä pelkkään seksitekstittelyyn. Jättäisin seksistä puhumisen naisen aloitteeksi, koska muuten se voidaan tulkita ahdisteluksi.

Olga-web

Kokemukseni Ilman Ehtoja sivustolla

Juuri tällä hetkellä en ole aikuisten deittisivustolla etsimässä seikkailua. Mutta muistan, että oli aikamoinen kokemus, kun perustin profiilin tälle kontaktisivustolle.

En ollut harrastanut seksiä pitkään aikaan, eikä oikein ollut aikaa käydä ulkona baareissa. Tein paljon töitä ja ystävä suositteli liittymään tälle deittisivustolle kaikenlaisen “hauskan” löytämiseksi.

No, muodostin profiilin, mutta rehellisesti en luullut, että sivusto olisi mitenkään erilainen kaikkiin muihin deittisivustoihin verrattuna. Ajattelin, että miehet yleensäkin ottavat yhteyttä, koska aikuisten sivustolla yhteiset tarpeet kohtaavat.

En niinkään ajatellut sitä “aikuisten” deittisivustona, jossa naiset ovat aivan yhtä kiinnostuneita satunnaisista tapaamisista kuin miehet, eivätkä ole ujoja treffeille mennessään. Tai sitä seuraaville treffeille. Mutta jotenkin oletin silti, että yhteydenotot olisivat samaa vaniljaa kuin aina.

Mutta tietenkin, yksi ensimmäisiä miehiä, joka otti yhteyttä, teki sen juuri päinvastoin. “Tuu heti tänne!” Itse asiassa pelästyin vähän ja tajusin, ettei sivusto ollut minua varten ja peruutin tilaukseni.

Haluan kuitenkin sanoa, että ystävä, joka sivustoa suositteli uusien ihmisten tapaamiseen, todella käytti sitä myös.. tiedät kyllä, hauskanpitoon ja satunnaisiin tapaamisiin.

Hän oli hiljattain eronnut eikä halunnut vielä uutta suhdetta, mutta hän kaipasi seksiä. Lopulta hän löysi uuden poikaystävän sivustolta. Kaikki on mahdollista!

Olen itse sinkku, ja kyllä, joskus flirttailen netissä tietenkin! Olen löytänyt 2 ex poikaystävää netin kautta.

Nettideittailu sopii loistavasti ihmisille, joilla ei ole liikaa aikaa käydä ulkona.

Jos laittaisin nettiprofiilin nyt, kirjoittaisin varmaan jotain seuraavaa kuvaukseeni:

Haen koulutettua, älykästä ja hellää miestä, jolla on hyvä huumorintaju ja joka kannustaa minua elämässä. Pidän maskuliinisista miehistä, jotka eivät pelkää kovaa työtä.

Ehkä minun pitäisikin perustaa uusi profiili…

Jakaminen on välittämistä!