Kahdeksan Keinoa Miesten Seksivietin Kasvattamiseksi

Kirjoittanut vihjeitä

Olet tavannut oikean naisen Ilmanehtoja sivustolla ja sinulla on treffit lauantai-iltana, vihdoinkin, koska olette jutelleet Suomen parhaimmalla kontaktisivustolla jo viikkoja. Mutta kuinka ollakaan, seksiviettisi on kateissa. Ei aihetta paniikkiin, meillä on ratkaisu.

Matalan seksivietin syynä voi olla yksi tai useampi asia. Ensimmäiseksi sinun tulee muistaa, että se ei ole sairaus. Toiseksi, se ei ole hyvä´tai huono asia. On olemassa aseksuaalisia ihmisiä, jotka eivät halua intiimejä suhteita eivätkä kuluta aikaa niitä etsimällä.

Se on harvinaista, koska seksi on suurelta osin yksi suurimmista ihmistä motivoivista voimista, mutta aseksuaalisuutta on sekä miesten että naisten keskuudessa.

Ongelma on, kun huomaat itse olevasi seksuaalisesti haluton.

Se ei ole looginen ongelma.

Siinä ei ole paljon järkeä. Jos sinua ei huvita tehdä jotain, miksi sinulla on silti tarve tehdä juuri kyseistä asiaa.

Jos et ole noita, jotka syövät aamiaista, et koskaan aloita päivääsi muutamalla leipäpalalla. Mutta jollet tunne seksuaalista viettiä, haluat kenties silti muuttaa asian useista eri syistä: kumppanisi takia, menneen nuoruuden tähden, kostoksi exälle, uusien ihmisten tapaamista varten.. syitä on monia ja erilaisia.

Luojan kiitos, kärsivällisyydellä ja kumppanin (jos sinulla on sellainen) ymmärryksellä voit palauttaa hiipuneen intohimon kipinän.

halu

Kuinka voin harrastaa seksiä jos minusta ei tunnu siltä?

Netistä löytyy paljon informaatiota, mutta kaikki ei ole ihan uskottavaa. Ilmanehtoja sivuston blogeissa etsimme luotettavia lähteitä ja annamme ammattimaista neuvontaa pitääksemme artikkelimme laadukkaina ja käyttökelpoisina.

Sinun ei tarvitse pelätä neuvojemme noudattamista.

1.Ajattele kumppaniasi ainakin 20 minuuttia päivässä.

Etsi hiljainen paikka, laita puhelimesi pois päältä äläkä anna minkään häiritä sinua. Ota mukava asento ja hengitä rauhallisesti nenän kautta.

Kuten ehkä arvasit, ennakkovalmistelut vaikuttavat paljon meditoinnilta, ja rehellisesti, niin ne ovatkin. Ainoa ero on, että sen sijaan, että tyhjentäisit mielesi, keskität ajatuksesi joko parneriisi tai henkilöön, kenen kanssa sinulla on treffit.

Keskity vaikka seuraaviin asioihin: Miltä hän tuoksuu? Miltä hänen ihonsa tuntuu? Minkä väriset hänen silmänsä ovat? Kuinka hän hymyilee?

On erittäin tärkeää, että keskityt positiivisiin asioihin: kuvittele kumppanisi hymyilemässä, ei vihaisena.

Laajenna ajatteluasi: muistele kaikkein kauneimpia hetkiä, jotka olette kokeneet yhdessä, esimerkiksi ensisuudelmaanne, tai ensimmäistä kertaa, kun sanoit, että rakastat häntä.

Jos kyseessä on satunnainen deitti, jonka olet saanut Ilmanehtoja sivuston kautta, keskity chattailynne huippuhetkiin. Siihen, kun hän sai sinut nauramaan, lähetti sinulle ensimmäisen pikkutuhman kuvan tai siihen, mitä sivustomme tarjoaa mieltymykseksi: cyberseksiin.

Ei ole hullumpi idea pyytää kumppaniasi vierellesi ja meditoimaan kanssasi, se tuo teitä läheisemmiksi.

2. Urheile

On olemassa useita urhelulajeja, joita voit harrastaa parantaaksesi libidoasi ja suorituskykyäsi sängyssä. Mutta alkuun hyvä idea on yhdistää voimaharjoittelu kestävyysharjoitteluun. Kolme kertaa viikossa pitäisi riittää.

Urheilu parantaa verenkiertoa, ja se tarkoittaa myös genitaalialueita. Ja tietenkin urheilu parantaa terveyttä ja ulkonäköä, joka taas vaikuttaa itsetuntoon.

3. Syö lemmenruokia.

Tiede ei ole pystynyt valmistamaan yhtään lemmenjuomaa, jolla ei olisi negatiivisia vaikutuksia pitkällä tai keskipitkällä välillä. Tunnetusti jotkut lääkkeet lisäävät intohimoa, mutta keskittyvät lähinnä potenssin nousuun, ja se ei paranna tilannetta vaan johtaa usein entistä pahempaan asemaan.

Joten on parempi nauttia ruokia, joiden tiedetään vaikuttavan tässä kyseisessä asiassa.

Kaikista parasta on, että niiden ei tarvitse olla hankalasti saatavilla olevia eksoottisia herkkuja.

Tässä muutama.

avokado

Avokado.

Tämä eteläamerikkalainen hedelmä, jota löytää joka marketin tiskiltä, on ollut lemmennostattaja atsteekkien, inkojen ja mayojen keskuudessa jo ikuisuuden. Jopa niin selvästi, että sen alkuperäinen nimi “ahuacati” tarkoittaa kivestä. Yritäpä selittää se illan treffikumppanillesi, knoppitiedon kuningas.

Vanilja.

Euroopassa vaniljasta tuli suosittu lemmenlääke kuningas Louis XV rakastajattaren Madame Pompadourin ansiosta, mutta se oli tunnettu jo vuosisatoja sitten maissa kuten Intia, jossa sen hentoa makua ja pehmeää tuoksua oli käytetty muiden, epämiellyttävimpien hajujen peittämiseksi.

Miltä kuulostaisi vaniljainen jälkiruoka Ilmanehtoja sivuston kautta saadun treffi-illan päätteeksi?

Ginsengjuuri.

Vuosisatoja punainen ginsengjuuri, lähinnä Koreassa valmistettu, on palvellut erektio-ongelmien hoidossa, mutta se myös tuottaa typpioksidia, yhdistettä, joka rentouttaa peniksen laskimoita. Apteekin sijasta yritä löytää sitä tuoretoreilta. Hinta on huomattavasti halvempi ja vaikutus aivan yhtä hyvä. Voit myös yllättää treffikumppanisi lisäämällä hieman ginsengjuurta coctailiin, jotain extraa.

Kaneli.

Suurin syy, miksi kanelia pidetään lemmenlääkkeenä, on, että se lisää verenkiertoa, luonnollisesti myös genitaalialueella.

Suklaa.

Suklaa sisältää fenyylialaniinia ja teobromiinia, kahta vasodilataattoriyhdistettä, jotka auttavat parantamaan verenkiertoa ja keuhkojen kapasiteettia. Se myös stimuloi serotoniinin tuotantoa, joka on elintärkeä seksuaalisen halukkuuden kannalta.

Osterit.

Korkea sinkkipitoisuus auttaa paremman sperman tuotannossa ja vaikuttaa naisten genitaalialueen luonnolliseen voiteluun. Sen korkea proteiinimäärä auttaa parantamaan seksuaalista suorituskykyäsi, ja se on aina haluttavaa satunnaisten deittien kanssa.

Mansikat

Mansikat.

Mansikat stimuloivat hormoonitoimintaa ja hermostoa. Lisäksi mansikat kermavaahdon kera ovat klassinen rakkauden ruoka. Kuka ei haluaisi maistaa mansikkaa, joka on kulkenut jumalattaren vartalolla?

Banaani.

Banaani sisältää korkeita pitoisuuksia bufoteniinia, magnesiumia, kaliumia ja B-vitamiinia. Näiden kemikaalien yhdistelmä tasapainottaa aivojen välittäjäaineita, jotka ovat vastuussa tunnetiloista ja seksivietistä. Lisäksi sen muoto antaa osviittaa tulevasta.

Viini.

Alkoholi on tunnettu antikatalysaattori, ja se yhdistettynä huimaan määrään antioksidantteja, meillä on yksi voimakkain ase seksuaaliseen halukkuutteen. Mutta sen kanssa tulee olla varovainen. Suuret määrät alkoholia tuppaavat aikaansaamaan juuri päinvastaisen reaktion: seksuaalista haluttomuutta, impotenssia ja pahan olon tunnetta.

Toisaalta, kuka ei haluaisi tavata tyttöjä hiprakassa?

Mango.

Mangossa on korkea pitoisuus beta karoteniinia, joka auttaa estrogeenin ja testosteronin tuotossa. Sen laaja skaala vitamiineja auttaa sperman laadussa ja se sisältää myös tryptofaania, jota kutsutaan myös mielihyvähormooniksi.

4. Nuku hyvin ja hallitse stressiä.

Ilmanehtoja sivuston blogi olisi voinut jakaa tämän kahteen eri kohtaan, mutta mielestämme ne liittyvät yhteen. Ilman stressiä (jolle ei muuten ole käännöstä suurimmassa osasta Aasian maita) seksivietti kasvaa: se on tieteellisesti todistettu tosiseikka.

Toisaalta, nukkumisvaikeudet aiheuttavat stressiä, joka vaikuttaa suoraan mielialaan ja testostreronin tuotantoon.

Viittaamme nyt yleisiin ja ei haluttuihin univaikeuksiin, emme hermostuneisuuteen, kun ollaan rakastuneita tai odotetaan seuraavan päivän treffejä uskaliaiden tyttöjen kanssa.

Kaikesta huolimatta, ilman testostreronia on mahdotonta tuntea seksuaalista halukkuutta.

5. Paranna heikkoa itsetuntoasi ja ujouttasi.

Me emme sano, että kuulut tähän kategoriaan, mutta on olemassa ihmisiä, jotka lopettavat sosiaaliset kanssakäymiset heikon itsetunnon tai ujouden takia. Tämä vähäinen “sosiaalinen koulutus” väistämättä heikentää ihmisten seksuaalista halukkuutta, joilla on kyseisiä ongelmia.

Se on kuin itseään toteuttava profetia. “En aio harrastaa seksiä, koska se ei kuitenkaan saa oloani paremmaksi.”, joka tarkoittaa, että seksiä ei harrasteta. Ja seksin puute alentaa libidoa ja aiheuttaa testosteronin vähyyttä.

6. Harkitse ympäristön vaihtoa, jos alue on kovin saastunut.

Mistä hitosta me nyt puhumme? Yksinkertaisesti: hormonaalisista haitta-aineista.

Ok. Ja mitä ihmettä ne nyt sitten ovat?

Tohtori Nicolas Olea (Granadan yliopisto) lainataksemme: “Nämä ovat kemiallisia substansseja, ympäristön saastuttamia aineita, joita ihminen ja teollisuus yleensä saavat aikaiseksi, ja kun ne pääsevät kehon sisälle ne muuttavat hormonien tasapainoa. Hormonit, kuten hyvin tiedetään, ovat kemiallisia välittäjiä, jotka yhdistävät yhden elimen toiseen ja lähettävät tai ovat osa kemiallisia signaaleja. Näitä kemiallisia signaaleja voidaan häiritä, lisätä tai pienentää toisella kemiallisella yhdisteellä, joka ottaa sen paikan. Tällainen häiriö aiheuttaa biologisia seurauksia. Vaihtoehtoisesti jokin hormonaalinen järjestelmä korostuu aktiivisemmalla toiminnalla tai jokin hormonaalinen järjestelmä on puutteellinen, koska kemialliset aineet, tässä tapauksessa hormonitoimintaa häiritsevät aineet, estävät hormonin aktiivisuuden. “

Voitko kuvitella, että menettäisit tilaisuuden tavata ihmisiä ja harrastaa seksiä pelkästään sen takia, että asut saastuneella alueella?

Niin kuitenkin käy joillekin.

Masennus

7. Taistele surumielisyyttä vastaan.

Masennus vaikuttaa suoraan seksiviettiisi. Taistele sitä vastaan.

Seuraavana eräitä masennukseen liittyviä oireita.

Käyttäytymiseen liittyviä oireita:

  • Emotionaaliset purkaukset ilman näkyvää syytä
  • Harrastusten, joista ennen nautimme, lopettaminen
  • Riskialttiiseen toimintaan osallistuminen
  • Kyvyttömyys hoitaa työ- tai kouluvelvoitteita
  • Säännölliset poissaolot töistä tai koulusta
  • Itsensä vahingoittaminen
  • Sosiaalinen vetäytyneisyys tai eristyneisyys

Fyysisiä oireita:

  • Päänsärky tai migreeni
  • Vatsakipu
  • Energiatasojen lasku
  • Kropan kiputilat ilman selvää syytä
  • Ruokahalun muutos
  • Painon nousu tai lasku
  • Riittämätön hygienia
  • Unirytmin muutokset
  • Väsymys

Kognitiiviset oireet:

  • Kyvyttömyys tehdä oikeita päätöksiä
  • Keskittymiskyvyttömyys
  • Muistin menetys
  • Ajattelun hidastuminen

Psykososiaaliset oireet:

  • Toivottomuuden tunne ja impotenssi
  • Vihaisuus
  • Hermostuneisuus
  • Ärtyisyys
  • Liika itsekriittisyys
  • Itseviha
  • Syyllisyyden tunne
  • Surumielisyys

Lista oireista, jotka liitetään masentuneisuuteen, on uskomaton. Kuka haluaisikaan harrastaa seksiä kaikkien näiden oireiden kanssa?

Ja kuinka taistella masentuneisuutta vastaan?

Masennus on erittäin vakava tila. Keskusteltuamme blogipostauksestamme sisäisesti, olemme päätyneet seuraavaan johtopäätökseen: jos kärsit tai luulet, että sinulla niinkin vakava sairaus kuin masennus, etsi välittömästi ammattilaisten apua. Se on paras tapa taistella sitä vastaan.

Masennus vaikuttaa seksuaaliseen halukkuuteen, ja sinun tulee taistella sitä vastaan.

8. Keskustele lääkärisi kanssa mahdollisista ratkaisuista.

Jotkut lääkkeet eivät ole sallittuja ihmisille, joilla on tiettyjä sairauksia, kuten korkea verenpaine, mutta useimmille miehille on helppoa saada resepti lääkkeisiin kuten Viagra ja Prozac, varsinkin jos olet keski-iässä tai sen yli.

Joka tapauksessa, muista seuraava:

Seksuaalisen halukkuuden olemassaolemattomuus johtaa erektio-ongelmiin 100%:sti, mutta se ei toimi toisinpäin. Henkilöllä voi olla suunnaton seksuaalinen vietti, mutta silti kärsiä erektio-ongelmista samaan aikaan.

ystävystymästä

Ilmanehtoja: ilmainen ratkaisu.

Joten, et halua seksiä ilman siteitä tai siteiden kanssa, mutta mikä estää sinua tapaamasta uusia ihmisiä ja ystävystymästä? Kuka tietää, ehkä ystävyydestä kehittyy seksuaalinen intohimo?

Suomen menestynein kontaktisivusto on vakava, mutta vapaamielinen, hauska, mutta vastuuntuntoinen.

Kun olet täyttänyt profiilisi, alat vastaanottamaan viestejä naisilta (tai miehiltä, tai pariskunnilta, riippuen siitä, mitä etsit), jotka haluavat jutella kanssasi.

Koska, arvaa mitä? Vaikka et uskokaan.

Joku on etsimässä sinua juuri nyt.

Jakaminen on välittämistä!